Agenda
Personeelsdag (leerlingen vrij)
Start Date/Time:
vrijdag 22 september 2017
End Date/Time:
vrijdag 22 september 2017
Description:

Personeelsdag; leerlingen vrij

Nieuws

De nieuwsmail van november is uit. U leest hem hier.

Kun je schaken en zou je graag een keer aan een schaaktoernooi mee willen doen? Geef je dan in een team op voor het schaaktoernooi van Stichting Het Zelfstandig Gymnasium! Het toernooi bestaat uit verschillende afvalrondes en uiteindelijk een finale. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar leerlingenraadbeekvliet@gmail.com; meer informatie over het toernooi en de inschrijving kun je vinden in de mail die de leerlingenraad naar je magisteraccount heeft gestuurd.

Na een fantastische eerste editie organiseert Beekvliet ook dit jaar een eindexamengala voor de leerlingen van klas 6, en ook dit jaar hebben de zesdeklassers de mogelijkheid om zich voor te bereiden op de dansvloer! Dhr. Guerrero en oud-leerling Laurien Broeders zullen vanaf januari op donderdagmiddag in de gymzaal tijdens het 8e en 9e lesuur weer klaarstaan om de eindexamenkandidaten klaar te stomen voor de quickstep, chacha, tango, Engels wals en andere stijldansen. De danslessen zijn individueel toegankelijk maar uiteraard kunnen leerlingen zich ook als dansstel inschrijven. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar r.guerrero@gymnasiumbeekvliet.nl of een aanmeldingsbericht achter te laten in het postvak van dhr. Guerrero. Aanmelden graag voor 17 november.

» nieuwsarchief

In het najaar organiseren we voor leerlingen uit groep 8 weer The Beekvliet Experience! Op drie woensdagmiddagen kunnen achtstegroepers minilesjes volgen en daarbij sfeer op Beekvliet proeven. Aanmelden voor deze middagen kan vanaf nu: klik hier voor meer informatie!


Actueel

Op dinsdagavond 14 november organiseert Beekvliet een informatie-avond voor ouders en leerlingen van groep 7 en 8. Wij vragen alle geïnteresseerden zich vooraf aan te melden. Meer informatie en het aanmeldformulier vindt u op deze pagina.

In deze periode vinden de informatie-avonden per jaarlaag plaats. Alle data vindt u hier; de uitnodigingen worden via Magister verstuurd. Heeft u de informatie-avond van uw kind gemist en wilt u de presentaties bekijken, kijkt u dan op de pagina van de jaarlaag van uw kind. We plaatsen de presentaties en eventuele handouts onder het kopje 'ouderavond' zodra die beschikbaar zijn gesteld door de sprekers. Handouts van de decanen vindt u ook op de pagina van het decanaat.

 


 

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.