Centrale examens
Bericht geplaatst op: 3-5-2017

De Centrale Examens vinden plaats meteen na de meivakantie. Het rooster vindt u hier

In april hebben alle leerlingen op de laatste dompeldag een instructie over de gang van zaken bij het examen. Wij adviseren alle ouders die instructie ook zelf door te lezen. De examinandi dienen uiterlijk een kwartier voor aanvang van het examen aanwezig te zijn. De examensecretaris is dhr. Leijten.

Op 14 juni 2017 is de uitslag van de examens bekend. De slaag/zak-regeling staat in de schoolgids (pagina 28) en kunt u downloaden. De leerlingen krijgen van hun mentor telefonisch hun uitslag te horen en dienen die dag telefonisch bereikbaar te zijn. Leerlingen die in het eerste tijdvak nog niet geslaagd zijn, worden met hun ouders op school uitgenodigd voor een gesprek om met de afdelingsleider en de decaan te bespreken wat de verdere mogelijkheden zijn. Gezakte leerlingen kunnen in het tweede tijdvak in één vak herexamen doen om een poging te doen alsnog te slagen. Leerlingen die geslaagd zijn kunnen in het tweede tijdvak één vak herprofileren. De uitslag van dit herexamen wordt op 30 juni 2017 bekend gemaakt. Op 6 juli 2017 om 16.00 uur vindt de diploma-uitreiking plaats.

We wensen alle kandidaten (en hun ouders) heel veel succes bij de examens!