U bent hier:   Nieuws

Zilveren Beekvlietjubileum voor collega's Jozef Hanenberg en Goos Udo
Bericht geplaatst op: 25-10-2017

Donderdag 26 oktober is Gymnasium Beekvliet de hele dag in feeststemming! Collega's Jozef Hanenberg (docent wiskunde) en Goos Udo (docent tekenen) zijn 25 jaar in dienst van Beekvliet en dat wordt de hele dag gevierd met leerlingen, collega's en genodigden.

Op school vinden in de ochtend workshops plaats voor alle leerlingen uit klas 1 t/m 4, zoals capoeira, graffiti, hiphop, film maken, circus en technisch tekenen. Intussen bezoeken de leerlingen uit klas 5 en 6 en cabaretvoorstelling van Anne Jan Toonstra in Den Durpsherd in Berlicum. De jubilarissen worden zowel op school als in het theater feestelijk onthaald. In de middag, wanneer de leerlingen wer naar huis zijn, wordt tijdens een officieel moment de lapis argentatorum onthuld: op deze steen met de namen van alle collega's die al eerder een zilveren Beekvlietjubileum hebben gevierd, zullen de namen van Jozef Hanenberg en Goos Udo zijn bijgeschreven. Hierop volgt een receptie voor collega's en genodigden, waarbij de jubilarissen in het zonnetje worden gezet.

08.30 uur                 Ontvangst jubilarissen op school
09.30 – 11.00 uur     Workshopronde 1 op school (klas 1 en 4)
10.15 uur                 Ontvangst jubilarissen in Den Durpsherd, Berlicum
10.30 - 11.45 uur     Theatershow Anne Jan Toonstra in Den Durpsherd (klas 5 en 6)
11.30 - 13.00 uur     Workshopronde 2 op school (klas 2 en 3)
13.15 - 14.30 uur     Lunch voor collega's
14.30 uur                 Onthulling lapis argentatorum
15.00 – 18.30 uur     Feestelijk receptie voor collega's en genodigden

We feliciteren onze jubilarissen van harte met het bereiken van deze mijlpaal!