Brugklaskamp

In de tweede of derde week van het schooljaar organiseren wij het jaarlijkse introductiekamp voor de brugklassers. Evenals voorgaande jaren gaan we met klas 1 naar de Heesemanshoeve in Boxtel. Omdat deze accomodatie niet groot genoeg is om er met alle eersteklassers tegelijk te zijn, gaan we in twee groepen: op maandag 4 en dinsdag 5 september gaan klassen 1A, 1D en 1E op kamp en op woensdag 6 en donderdag 7 september klas 1B en 1C.

De leerlingen krijgen tijdens dit kamp een gevarieerd programma om elkaar goed te leren kennen. Alle informatie krijgen de brugklassers via het kampboekje tijdens de eerste schooldag. Daarin staat praktische informatie, een bagagelijst, het programma, adresgegevens met routebeschrijving en afspraken.

Hieronder vermelden we voor het thuisfront de belangrijkste gegevens.

In geval van nood

De leerlingen hebben geen telefoon nodig tijdens het kamp, en de uitdrukkelijke afspraak is, dat ze die thuislaten. Bij echte noodgevallen kunt u contact opnemen door te bellen met de kampleiding (06-xxxxxxxx) of met school (073-5512213). Alleen bij hoge uitzondering kunt u bij geen gehoor ook bellen naar de Heesemanshoeve; het telefoonnummer vindt u op hun website.

Andersom neemt de kampleiding of de mentor contact met u op als dat nodig is.

Brengen en halen

We verwachten de leerlingen op elke eerste kampdag (zie hierboven) om 10.00 uur op de Heesemanshoeve. Op de tweede kampdag kunt u uw kind weer om 16.00 uur ophalen. We vragen u uitdrukkelijk om op tijd te komen; voor een kind is het heel vervelend om op kamp te laat te komen of om lang te moeten wachten op vervoer naar huis.

U kunt natuurlijk met andere ouders een carpoolafspraak maken als u uw kind niet kunt brengen of halen.

Vanuit Sint-Michielsgestel

Richting Boxtel. A2 oversteken richting Esch. In Esch bij de T-spitsing linksaf richting Boxtel. Na de bebouwde kom van Esch rechtsaf (Nergena). Na ongeveer 1 km rechtsaf (Heiweg). Vanaf dit punt de bordjes Heesemanshoeve volgen.

Vanuit Boxtel
Vanaf station, Kapelweg richting Haaren/Oisterwijk volgen. Spoorbaan blijven volgen. Ruim vóór overweg 484 rechtsaf. Bordjes Heesemanshoeve volgen.

Vanuit Vught
Òf A2 volgen tot afslag Boxtel/Esch. Vandaar zie routebeschrijving vanuit Sint-Michielsgestel.

Òf via Esscheweg naar Esch. In Esch richting Boxtel aanhouden. Vandaar zie routebeschrijving vanuit Sint-Michielsgestel.

Vanuit Schijndel
U rijdt via Boxtel of Sint-Michielsgestel: zie routebeschrijving hierboven.

Adresgegevens en contact

Groepsaccomodatie Heesemanshoeve