AVG

In verband met de privacywet plaatsen we hier voorlopig geen foto-albums meer. Het is namelijk niet te doen om per foto te bekijken wie wel of geen toestemming heeft gegeven dat wij een foto waar hij/zij op staat op de website plaatsen. 

Bijzondere albums, bijvoorbeeld die van het gala en de diploma-uitreiking voor klas 6, waarbij leerlingen foto's kunnen nabestellen, worden t.z.t wel hier geplaatst.

PROCEDURE NABESTELLINGEN DIPLOMA-UITREIKING

De foto's van de diploma-uitreiking op de website van onze school zijn slechts van klein formaat en niet geschikt om af te drukken. De originele foto's met hoge resolutie staan op een afgeschermde omgeving die niet zomaar toegankelijk is: je hebt daar een wachtwoord voor nodig. In de week van 13 t/m 19 juli krijg je via TEAMS (team Diploma-uitreiking 6A, Diploma-uitreiking 6B, etc.) een bericht met meer informatie met een link om naar de afgeschermde fotosite te gaan. Het wachtwoord wordt je via TEAMS in een separaat bericht toegestuurd ter bescherming van persoonlijke gegevens. Je vindt in Teams dus twee berichten!

LET OP! Het fotoalbum blijft actief tot 1 november. Daarna is het niet meer mogelijk om met deze link en wachtwoord de foto's te downloaden. 

P.s.: Het kan zijn dat het downloaden van de foto's langzaam gaat: dit komt omdat het foto-bestanden in hoge resolutie zijn, en het hangt af ook af van de computer of laptop die je gebruikt. 


Veel plezier met de foto's!

Foto-album
Search Tags 
Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer