AVG

In verband met de privacywet plaatsen we hier voorlopig geen foto-albums meer. Het is namelijk niet te doen om per foto te bekijken wie wel of geen toestemming heeft gegeven dat wij een foto waar hij/zij op staat op de website plaatsen. 

Bijzondere albums, bijvoorbeeld die van het gala en de diploma-uitreiking voor klas 6, waarbij leerlingen foto's kunnen nabestellen, worden t.z.t wel hier geplaatst.

NABESTELLINGEN

In onderstaande albums zie je de foto's van het gala en de diploma-uitreiking in klein formaat. Wil je de foto's in het originele formaat ontvangen (geschikt voor afdrukken in een album), dan kan dat kosteloos. 

Stuur een e-mail naar mw. Smits (m.smits@gymnasiumbeekvliet.nl) met heel nauwkeurig de complete codes (incl afkorting fotograaf) van de foto's die je wil hebben, met daarbij duidelijk vermeld of het gaat om het gala of de diploma-uitreiking en het e-mailadres waarop je de foto's wil ontvangen. Je krijgt dan zo snel mogelijk de foto's via WeTransfer toegestuurd (let op, die download-link werkt maar een week!). Je kunt foto's nabestellen tot en met de herfstvakantie (20 oktober 2019).

Foto-album
Search Tags 
Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer