Informatieavonden

Op veel basisscholen worden er VO-informatieavonden en/of scholenmarkten georganiseerd. Dit zijn avonden waarop de leerkrachten zelf van alles vertellen over het voortgezet onderwijs en de verschillende schooltypes. Maar het kan ook zijn dat er mensen van allerlei scholen uit de regio aanwezig zijn op jouw basisschool om over hun eigen school te vertellen. Gymnasium Beekvliet doet dat ook; we komen op veel basisscholen graag aan ouders en kinderen vertellen hoe het op onze school gaat en wat je ervan kunt verwachten. Soms zijn deze avonden alleen voor ouders, maar het komt ook voor dat leerlingen uit groep 8 er zelf bij zijn. Vraag maar eens aan je leerkracht of er bij jullie op school ook zo'n avond is en of Beekvliet dan aanwezig is. 

Voorlichtingsavond 9 november 2021

Op dinsdag 9 november organiseert Gymnasium Beekvliet een kennismakingsavond voor ouders en leerlingen uit groep 7 en 8. Leerlingen mogen aanwezig zijn maar is niet verplicht. Tijdens deze avond geven wij (docenten én leerlingen) allerlei informatie over onze school, het onderwijs, de brugklas en andere activiteiten die wij organiseren. Er is voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. De inloop en ontvangst is vanaf 19.15 uur, de presentatie zal om 19.30 uur starten.

Wij verheugen ons erop u op school te mogen ontvangen. In verband met de verbouwingswerkzaamheden op onze school en het coronavirus willen wij u vragen om per gezin één ouder te laten deelnemen aan de kennismakingsavond, zodat in de ruimtes die we hiervoor gebruiken voldoende afstand kan worden gehouden.  

Via het inschrijfformulier kunt u zich aanmelden voor de kennismakingsavond. 

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer