Nieuws
Helaas kan de reünie van 26 september a.s. die we wilden organiseren vanwege het 205-jarige bestaan van onze school niet doorgaan. We verplaatsen de reünie naar een nog nader te bepalen datum in 2021.
Lees verder
In de afgelopen jaren werd er vaak en veelvuldig over digitaal onderwijs gesproken, maar door het coronavirus wordt dit plotseling bittere noodzaak in plaats van een weloverwogen keuze. De gezondheid staat voorop, dus geen lessen op gymnasium Beekvliet. Maar het onderwijs gaat door. Hoe dan? 
Lees verder

Tot 6 april vindt er op school geen regulier onderwijs plaats. Alle leerlingen en hun ouders hebben bericht gehad over het onderwijs op afstand dat vanaf woensdag gaat plaatsvinden. Meer informatie over het coronavirus en het onderwijs vindt u op de website van de rijksoverheid van deze link.

Lees verder

Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het Coronavirus en de adviezen van het RIVM hebben wij besloten om de thema-avond 'Good, better, best' van vanavond te annuleren. Zodra er een nieuwe datum is vastgesteld krijgt u hierover bericht.

Lees verder
» nieuwsarchief
Een dag uit het leven van een Beekvlieter
Actueel

Er zijn i.v.m. de corona-maatregelen veel wijzigingen in het calendarium: veel activiteiten zijn geschrapt; alle activiteiten die (nog) niet geschrapt zijn en gepland zijn voor na 1 juni zijn onder voorbehoud. Houd de berichtgeving via Magister in de gaten.

Lees verder
Beekvliet staat voor...
Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.