Agenda
Laatste schooldag klas 6 (LSD)
Start Date/Time:
donderdag 19 april 2018
End Date/Time:
donderdag 19 april 2018
Description:
Nieuws

Op 10 april j.l. hebben twintig leerlingen uit klas 5 een exclusief bezoek aan de Tweede Kamer gebracht. Deze excursie hadden ze als prijs gewonnen n.a.v. de projectweek eerder dit jaar. 

Lees verder

In het weekend van 14 en 15 april vertrekken de leerlingen van klas 4 naar Rome en Griekenland. Vanuit Rome kunt u via @beekvlietgym op Twitter alle belevenissen volgen. De leerlingen die naar Griekenland gaan, houden tijdens de reis via deze site een dagboek bij:

Lees verder

De nieuwsmail van maart 2018 is uit. U leest hem hier.

» nieuwsarchief
Actueel
Vanaf 14 april vertrekken de leerlingen uit klas 4 naar Rome of Griekenland. Op 3 april was de voorlichtingsavond. De presentatie met praktische informatie over Griekenland is door de begeleiders op de ELO in Magister gezet. De presentatie met praktische informatie over Rome vindt u op de ouderpagina voor klas 4.

Vriendelijk verzoek aan alle ouders om bij het wegbrengen van de leerlingen NIET in de Beekvlietstraat te parkeren: de bus heeft ruimte nodig!

Het Toneel speelt dit jaar het stuk Imago!  Speeldata: woensdag 16 t/m vrijdag 18 mei. Aanvang: 20.00 uur.  Waar: Den Durpsherd, Berlicum.  Kaartjes à € 5,00 kunt u vanaf nu reserveren via deze pagina

Het brugklastoneel speelt dit jaar het stuk Icarus, over een jongen die dacht dat hij kon vliegen. Maar kon hij dat ook echt? Dat kun je zien op 12 april om 19.30 uur in Den Durpsherd in Berlicum. Kaartjes à € 3,50 kun je vanaf NU reserveren via deze pagina. Van elk kaartje komt € 1,- ten goede aan ons goede doel, Edukans.

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 

 

 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.