Nieuws

Ook dit schooljaar organiseren we een projectweek voor alle jaarlagen. In de week van 14 tot en met 18 januari vervallen alle reguliere lessen en storten de leerlingen zich op vakoverstijgende projecten. Let op: het is deze week niet mogelijk om een gedetailleerd rooster in magister te plaatsen. De leerlingen krijgen op de eerste dag hun rooster op papier uitgereikt of krijgen die toegestuurd per mail.

Lees verder

In verband met de nieuwjaarswensen starten op de eerste schooldag in 2019, maandag 7 januari, de lessen om 10.10 uur. Dat betekent dat alle leerlingen pas op het derde uur op school worden verwacht.

(Dringend) gezocht: inmiddels (enkele jaren) aan het werk zijnde oud-leerlingen van Beekvliet of andere geïnteresseerden die mee willen werken aan onze beroepenavond op dinsdag 5 februari op Gymnasium Beekvliet, door te komen vertellen over hun werk (en de weg die naar hun huidige beroep geleid heeft). Voor meer info: klik op deze link of lees verder.

Lees verder
Namens Directie en medewerkers van Gymnasium Beekvliet wens ik u fijne Kerstdagen en een goed 2019!

Carla Faassen
Rector

Lees verder
» nieuwsarchief
Agenda
Start meivakantie
Start Date/Time:
maandag 23 april 2018
End Date/Time:
maandag 23 april 2018
Description:
Actueel

Op zondag 20 januari opent Gymnasium Beekvliet de deuren: iedereen is van 13.00 - 16.00 uur welkom om op onze Open Dag een kijkje te nemen! Leer aan de hand van de reis van Odysseus onze school kennen. Klik hier voor meer informatie.

Wil je na de Open Dag nog een keer komen snuffelen op Beekvliet? Kom dan naar een van onze snuffelmiddagen van 7 en 14 februari, van 15.30 - 17.00 uur. Je kunt je vanaf nu voor deze middagen met mini-lesjes aanmelden. Klik 

hier voor meer informatie.
Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 


 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.