Agenda
CE scheikunde
Start Date/Time:
donderdag 17 mei 2018
End Date/Time:
donderdag 17 mei 2018
Description:
Nieuws

Op donderdag 16 augustus kwam een verslaggever van het Brabants Dagblad naar Beekvliet om eens te kijken hoe het ervoor stond met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. En wie kon hem dat beter vertellen dan Frank?

Lees verder

Op maandag 20 augustus start het schooljaar weer, maar alleen nog voor onze medewerkers. De leerlingen mogen nog één dag extra genieten van de zomervakantie: we verwachten hen op dinsdag 21 augustus terug op school. Op woensdag 22 augustus starten de lessen volgens het lesrooster om 8.30 uur. 

Lees verder

De proclamatie is voorbij, de rapporten uitgereikt en het ijsbonnetje verzilverd. Ergo: het is VAKANTIE!
Gymnasium Beekvliet wenst alle leerlingen, ouders, personeelsleden en iedereen die zich op een of andere manier betrokken voelt bij onze school een zo goed mogelijke zomer toe! Rust goed uit en tot volgend jaar!

» nieuwsarchief
Actueel

Bij de diploma-uitreiking en het gala van klas 6 zijn veel foto's gemaakt. Deze hebben we - om de site niet te veel te belasten - in klein formaat op de website geplaatst. Wilt u de foto's in het originele formaat (geschikt voor afdrukken in een fotoboek) nabestellen, dan kan dat kosteloos. Kijk in beide foto-albums voor de bestelprocedure.

De komende weken tot aan het einde van de zomervakantie gaan we de website inhoudelijk klaarstomen voor het nieuwe schooljaar. U kunt nu dus data, documenten, de schoolgids of informatie aantreffen, die nog niet aangepast zijn voor 2018-2019. We hopen na de zomervakantie alles up-to-date te hebben.

Op zaterdag 15 september 2018 organiseert de reünistenvereniging Nunc Meminisse Iuvat in samenwerking met de sectie lichamelijke opvoeding een sporttoernooi voor alle oud-leerlingen met voor de liefhebbers een gezellige barbecue! Voor meer informatie en inschrijven: klik hier!

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 


 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.