Nieuws

In verband met een studiemiddag voor onze medewerkers hanteren we dinsdag 22 mei het 40-minutenrooster. 

Op 10 april j.l. hebben twintig leerlingen uit klas 5 een exclusief bezoek aan de Tweede Kamer gebracht. Deze excursie hadden ze als prijs gewonnen n.a.v. de projectweek eerder dit jaar. 

Lees verder

In het weekend van 14 en 15 april vertrekken de leerlingen van klas 4 naar Rome en Griekenland. Vanuit Rome kunt u via @beekvlietgym op Twitter alle belevenissen volgen. De leerlingen die naar Griekenland gaan, houden tijdens de reis via deze site een dagboek bij:

Lees verder
» nieuwsarchief
Agenda
CE scheikunde
Start Date/Time:
donderdag 17 mei 2018
End Date/Time:
donderdag 17 mei 2018
Description:
Actueel

Van maandag 14 mei tot en met donderdag 21 juni vinden de centrale examens plaats (eerste tijdvak: 14 t/m 29 mei; tweede tijdvak: 18 t/m 21 juni) voor de leerlingen van klas 6. Het rooster vindt u hier. Meer informatie, bijvoorbeeld de slaag-/zakregeling en belangrijke data (uitslag, herexamens, diploma-uitreiking), kunt u terugvinden op de informatiepagina over klas 6. We wensen onze examinandi, hun ouders en onze examinatoren de komende weken veel succes!

Op zaterdag 15 september 2018 organiseert de reünistenvereniging Nunc Meminisse Iuvat in samenwerking met de sectie lichamelijke opvoeding een sporttoernooi voor alle oud-leerlingen met voor de liefhebbers een gezellige barbecue! Voor meer informatie en inschrijven: klik hier!

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 


 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.