Nieuws

Zoals ieder jaar wordt op de tweede vrijdag van december, aanstaande vrijdag 14 december dus, Paarse Vrijdag georganiseerd door de GSA (Gay-Straight Alliance). Deze dag is bedoeld om stil te staan bij en steun te betuigen aan scholieren die deel zijn van de LGBT+-gemeenschap (lesbian, gay, bisexual, transgender, ... ) of twijfels hebben over hun seksuele geaardheid of gender. De manier waarop steun geuit wordt, is door paarse kleding te dragen.Beekvliet steunt deze actie van harte! Daarom roepen we hierbij iedereen op om vrijdag gekleed in het paars naar school te komen. Aangezien niet iedereen paarse kleding heeft, zal de leerlingenraad vrijdag paarse bandjes uitdelen om op die manier iedereen de kans te geven zijn steun te betuigen. 

Vrijdag 14 december organiseert de leerlingenraad een onderbouwfeest voor de klassen 1 t/m 3 in De Absoluut in Sint-Michielsgestel. De aanvang van het feest is 19.30 uur; de eindtijd is 23.30 uur. Kaartjes kosten 4,50 euro, inclusief één consumptie. De kaartverkoop is in de aula in de kleine en grote pauze van 10 t/m 14 december, maar ook aan de deur worden op vrijdag 14 december kaartjes verkocht. Ouders zijn geïnformeerd via een brief in Magister dd. 30 november.

De lestijden van het 40-minutenrooster zijn iets gewijzigd: vanaf nu volgt na het 5e uur de grote pauze, net zoals bij het gewone rooster. De aangepaste lestijden vindt u hier

De Amerikaanse artiest Matt Simons heeft voor zijn nieuwste single Amy's Song veertig mensen gevonden die samen het verhaal vertellen van de Amerikaanse singer-songwriter Amy Kuney. Het lied, wereldwijd uitgebracht op 9 november 2018, vertelt over acceptatie van het mogen zijn wie je bent, en over acceptatie van homosexualiteit anno nu. Onze Freike uit klas 5 is één van de veertig mensen die in de clip het verhaal vertellen. Klik hier voor de indrukwekkende video en lees de verhalen van Amy, Freike en alle deelnemers. Gymnasium Beekvliet staat achter de boodschap van Amy's Song: Freike, we wensen jou en alle castleden veel succes bij het verspreiden van deze belangrijke verhalen!

» nieuwsarchief
Agenda
Uitreiken rapporten klas 1 en 3
Start Date/Time:
vrijdag 7 december 2018
End Date/Time:
vrijdag 7 december 2018
Description:
Actueel

Met de proefwerkweek wordt het eerste trimester afgesloten. Daarna volgen de rapportvergaderingen, worden de rapporten aan de leerlingen uitgereikt en kunt u intekenen voor het ouderspreekuur. Meer informatie leest u in de nieuwsmail van november.

Aan het begin van het schooljaar organiseerden we ouderinformatieavonden. Op de webpagina van de jaarlaag van uw kind hebben we alle presentaties geplaatst, voor zover die door de diverse sprekers beschikbaar zijn gesteld. Zo kunt u alles nog eens rustig nalezen.

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 


 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.