Nieuws

Op donderdag 14 maart kwam oud-leerling Bruno Martens naar Beekvliet om een presentatie geven aan alle vijfdeklassers over de Nuna-9, de volledig op zonne-energie rijdende auto waarmee de TU Delft de World Solar Challenge heeft gewonnen. Het Brabants Dagblad schreef een artikel over dit bezoek! 

Lees verder

Thieme uit 1C is op 27 februari bij de wedstrijd van Read2Me de voorleeskampioen van Den Bosch geworden! Van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Van zondag 24 februari t/m vrijdag 1 maart nemen zes vierdeklassers en één vijfdeklasser deel aan het ISLI (International Student Leadership Institute) in Oberwesel, Duitsland. Dit is de vijfde keer dat leerlingen van Beekvliet deelnemen aan deze internationale conferentie waarin samenwerking, creativiteit en leiderschap centraal staan. 

Lees verder

De data van de rapportvergaderingen aan het einde van periode 2 zijn om organisatorische redenen aangepast voor klas 1, 2 en 3. De juiste data zijn op chronologische volgorde:
- Klas 2: woensdag 13 maart;
- Klas 1: donderdag 14 maart;
- Klas 3: dinsdag 26 maart;
- Klas 4: vrijdag 29 maart (ongewijzigd);
- Klas 5: maandag 1 april (ongewijzigd).
Op deze dagen (en dus niet op de oude data) hanteren we het 40-minutenrooster.

» nieuwsarchief
Agenda
Start projectweek klas 1 t/m 5
Start Date/Time:
maandag 14 januari 2019
End Date/Time:
maandag 14 januari 2019
Description:
Actueel
Dit schooljaar steekt het brugklastoneel het stuk Oedipus in een modern jasje. 

Oedipus is de koning van de stad Thebe, maar het blijkt dat hij zichzelf niet echt kent. Zonder dat hij het weet is er een vloek over hem uitgesproken. De stad Thebe wordt door onheil getroffen. Ondertussen vragen wij ons af: met al dat onheil in de wereld, zoals die enorme plastic soup, wil ons dat misschien ook iets zeggen? In hoeverre kennen wij onszelf eigenlijk?

Wanneer: 9 mei 2019
Aanvang: 19.30 uur
Plaats: Den Durpsherd, Berlicum
Kaartjes kosten €4,50 en zijn via deze pagina te reserveren.

Na de rapportvergaderingen krijgen de leerlingen hun rapporten mee naar huis. Naar aanleiding van dit rapport kunt u bij twee vakdocenten intekenen voor het ouderspreekuur op maandagmiddag 8 april en dinsdagavond 9 april. Van 22 maart t/m 1 april kunt u intekenen. U heeft hiervoor uw inloggegevens voor Magister nodig. Bent u deze kwijt, of lukt het intekenen niet, kijk dan op deze pagina voor hulp. Op 2 april krijgt u per mail uw persoonlijke rooster voor het ouderspreekuur.

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 


 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.