Nieuws

In de tweede schoolweek gaan de brugklassers op kamp. Op maandag en dinsdag is de beurt aan klas 1A en 1C, op woensdag en donderdag aan klas 1B en 1D. Praktische informatie zoals breng- en ophaaltijden, adres van de accommodatie en het kampboekje vindt u op deze pagina.

Oorlog in Woorden is een nieuw samenwerkingsproject voor klas 6 tussen Duits, Engels, Frans, geschiedenis en Nederlands over de Eerste Wereldoorlog. Het project bestaat enerzijds uit een themadag op school (woensdag 2 oktober) en anderzijds uit een tweedaagse excursie (donderdag 3 en vrijdag 4 oktober) naar Ieper (B). 

Lees verder

Wauw! Al onze 39 kandidaten van het Cambridge Proficiency-examen (ERK C2) zijn geslaagd! Nooit eerder waren alle deelnemers zo succesvol en bovendien zijn de hoge scores die gehaald zijn ongekend. En ook alle 56 kandidaten die deelnamen aan het Advanced-examen (ERK C1) slaagden met hoge scores! Well done, all of you!

Lees verder

OMO, de vereniging voor middelbaar onderwijs waar Beekvliet onder valt, heeft van Talent naar de Top de Diamant Award toegekend gekregen, een prijs die wordt toegekend aan bedrijven en instellingen die werk maken van diversiteit op de werkvloer.

Lees verder
» nieuwsarchief
Agenda
CE filosofie en wiskunde A/B/C
Start Date/Time:
maandag 20 mei 2019
End Date/Time:
maandag 20 mei 2019
Description:
Actueel

Het schooljaar 2019-2020 is begonnen! We wensen alle medewerkers, leerlingen, ouders en iedereen die zich bij Beekvliet betrokken voelt een fijn schooljaar toe!

In ons foto-album vind je de foto's van het gala en de diploma-uitreiking in klein formaat. Wil je de foto's in het originele formaat ontvangen (geschikt voor afdrukken in een album), dan kan dat kosteloos. Kijk in het foto-album of via 'lees verder' meer over de nabestellingsprocedure. Let op: Je kunt foto's nabestellen tot en met de herfstvakantie (20 oktober 2019). 

Lees verder
Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 


 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.