Nieuws

Op 12 juni werd de examenuitslagen bekend gemaakt! We feliciteren al onze geslaagden en hun ouders!! Alle examenkandidaten kunnen zich - eventueel met één introducé(e) - nu opgeven voor het examengala van 28 juni. Klik voor het aanmeldformulier op deze link.

Op 7 juli kwam ons gemengd badmintonteam op Papendal uit op de badmintonfinaledag van Olympic Moves, de interscolaire sportcompetitie van Nederland. Julia, Derek, Floor en Ruben werden na een spannende finalewedstrijd NEDERLANDS KAMPIOEN! Van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Op 28 mei 2019 organiseerde de ouderraad in samenwerking met de schoolleiding een thema-avond over het puberbrein en de verleidingen waaraan het vandaag de dag wordt blootgesteld. De presentatie van de diverse sprekers kunt u op deze pagina downloaden.

De nieuwsmail van mei is uit; u leest hem hier.

» nieuwsarchief
Agenda
Uitslag CE 1e tijdvak
Start Date/Time:
woensdag 12 juni 2019
End Date/Time:
woensdag 12 juni 2019
Description:
Actueel

Op donderdag 9 mei starten voor onze zesdeklassers de examens. De leerlingen hebben inmiddels instructie gehad over de gang van zaken en wat ze moeten doen in geval van ziekte. Deze en andere informatie rondom de examens, zoals het rooster, de uitslag, de data van de herexamens en de diploma-uitreiking, vindt u op de jaarpagina van klas 6. We wensen alle kandidaten heel veel succes!

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 


 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.