Nieuws

Wauw! Al onze 39 kandidaten van het Cambridge Proficiency-examen (ERK C2) zijn geslaagd! Nooit eerder waren alle deelnemers zo succesvol en bovendien zijn de hoge scores die gehaald zijn ongekend. En ook alle 56 kandidaten die deelnamen aan het Advanced-examen (ERK C1) slaagden met hoge scores! Well done, all of you!

Lees verder

OMO, de vereniging voor middelbaar onderwijs waar Beekvliet onder valt, heeft van Talent naar de Top de Diamant Award toegekend gekregen, een prijs die wordt toegekend aan bedrijven en instellingen die werk maken van diversiteit op de werkvloer.

Lees verder

We wensen alle medewerkers, leerlingen, hun familie en iedereen die zich met Beekvliet verbonden voelt een prettige zomervakantie toe! Rust goed uit, en we zien elkaar weer bij de jaaropening op 20 augustus.

Lees verder

Op 28 juni was het gala! Wat was het een prachtige avond! Drie fotografen hebben namens school foto's gemaakt. We zijn ze aan het verzamelen; zodra ze binnen zijn, plaatsen we ze in ons foto-album in klein formaat. Wil je foto's in origineel formaat (geschikt voor afdrukken in een fotoboek) nabestellen, dan kun je in het album kijken hoe je dat kunt doen. De foto's blijven tot en met de herfstvakantie op de website staan.

» nieuwsarchief
Agenda
Einde zomervakantie
Start Date/Time:
maandag 19 augustus 2019
End Date/Time:
maandag 19 augustus 2019
Description:
Actueel

In ons foto-album vind je de foto's van het gala en de diploma-uitreiking in klein formaat. Wil je de foto's in het originele formaat ontvangen (geschikt voor afdrukken in een album), dan kan dat kosteloos. Kijk in het foto-album of via 'lees verder' meer over de nabestellingsprocedure. Let op: Je kunt foto's nabestellen tot en met de herfstvakantie (20 oktober 2019). 

Lees verder

De website wordt in de zomervakantie weer klaargestoomd voor het nieuwe schooljaar. Houdt u er daarom rekening mee dat de genoemde data (met uitzondering van de vakanties) en downloadbare documenten zoals de schoolgids nog kunnen worden aangepast. Het streven is om alle informatie op de website bij de start van het nieuwe schooljaar weer geactualiseerd te hebben. 

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 


 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.