Agenda
Les volgens rooster
Start Date/Time:
woensdag 21 augustus 2019
End Date/Time:
woensdag 21 augustus 2019
Description:
Nieuws
De mediatheek is de komende tijd elke schooldag open van 11.00 tot 15.00 uur. Alle boeken die in de Corona-tijd konden worden terug gebracht zijn verlengd tot 18 juni. 

Lees verder

Vanaf dinsdag 2 juni gaat de school weer open. We zien er met zijn allen naar uit, want we missen de echte interactie met onze leerlingen. WE HETEN ALLE LEERLINGEN VAN HARTE WELKOM! WE HEBBEN JULLIE GEMIST! In de brief van 28 mei j.l., die we via Magister hebben verstuurd, staat alle informatie. We vragen iedereen met klem deze brief te lezen, omdat daar ook de veiligheidsmaatregelen in staan.

Lees verder

Wellicht zijn er vanaf 1 juli bijeenkomsten vanaf 100 personen mogelijk; daarom verzetten we de diploma-uitreikingen naar 1 en 2 juli.

Lees verder

Op dinsdag 2 juni organiseert de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) uur een webinar (interactieve voorlichting vanachter de computer) over de praktische zaken rondom studiefinanciering.

Lees verder
» nieuwsarchief
Een dag uit het leven van een Beekvlieter
Actueel

Er zijn i.v.m. de corona-maatregelen veel wijzigingen in het calendarium: veel activiteiten zijn geschrapt; alle activiteiten die (nog) niet geschrapt zijn en gepland zijn voor na 1 juni zijn onder voorbehoud. Houd de berichtgeving via Magister in de gaten.

Lees verder
Beekvliet staat voor...
Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.