Nieuws

Op zaterdag 5 oktober vond op Beekvliet het start-up evenement van de robotwedstrijd First Tech Challenge plaats. Al met al was het een zeer geslaagde dag!

Lees verder

Het Programma van Toetsing en Afsluiting (PTA) hebben we vandaag gepubliceerd en is te downloaden vanaf deze pagina. We adviseren alle bovenbouwleerlingen en hun ouders deze documenten met de examenregelingen goed door te nemen. 

Op donderdag 26 september organiseert de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) van 19.30 uur tot ca. 20.15 uur een webinar (= interactieve voorlichting vanachter de computer) over studiefinanciering, het leenstelsel, kosten van studeren etc. Vooraf aanmelden is noodzakelijk om de webinar te volgen.

Lees verder

De eerste digitale nieuwsbrief van het schooljaar is uit. U leest onze nieuwsmail hier.

» nieuwsarchief
Agenda
Einde thuisweek Schotland klas 5
Start Date/Time:
vrijdag 25 oktober 2019
End Date/Time:
vrijdag 25 oktober 2019
Description:
Actueel

Komende tijd zijn er voor elke jaarlaag voorlichtingsavonden. De data vindt u hier.
De presentaties van de sprekers zullen we - indien zij hun presentatie beschikbaar stellen - plaatsen op de jaarlaagpagina's: u kiest de jaarlaag van uw kind, en kunt vervolgens de presentatie vinden onder het kopje 'ouderavonden'. 

We organiseren ook dit schooljaar de Beekvliet Experience voor leerlingen van groep 8. Klik hier voor meer informatie over deze middagen en voor het aanmeldformulier!

Op dinsdagavond 12 november 2019 organiseren we voor ouders (en leerlingen) van groep 7/8 een informatie-avond. Meer informatie over deze avond en het aanmeldformulier vindt u op deze pagina.

In ons foto-album vind je de foto's van het gala en de diploma-uitreiking in klein formaat. Wil je de foto's in het originele formaat ontvangen (geschikt voor afdrukken in een album), dan kan dat kosteloos. Kijk in het foto-album of via 'lees verder' meer over de nabestellingsprocedure. Let op: Je kunt foto's nabestellen tot en met de herfstvakantie (20 oktober 2019). 

Lees verder
Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 


 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.