Agenda
Leerlingbespreking; 40-minutenrooster
Start Date/Time:
maandag 7 december 2020
End Date/Time:
maandag 7 december 2020
Description:
Enter event description
Nieuws

In verband met de leerlingbesprekingen geldt van 3 t/m 9 december 2020 een 40-minutenrooster. Alle lessen duren slechts 40 minuten en het 7e en/of 8 uur vervalt wanneer de docent naar een bespreking moet. Klik hier voor de exacte lestijden.

Lees verder

In juni namen 16 vijfdeklassers deel aan de prestigieuze Cambridge Proficiency examens. Het was lange tijd onzeker geweest of de examens plaats zouden vinden in verband met alle maatregelen omtrent Corona, maar deze kanjers zetten zich maandenlang in om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de vijf uitdagende examenonderdelen. Trots zijn we dan ook om hen te kunnen feliciteren met hun succes. Ze zijn allemaal geslaagd met prachtige resultaten. Proficiat!

Tijdens de diploma-uitreikingen heeft onze huisfotograaf Jan van den Berge foto’s gemaakt. Deze foto’s staan in klein formaat in ons fotoalbum. De examenleerlingen kunnen tot 1 november de foto’s in het originele formaat (geschikt om af te drukken) kosteloos nabestellen. Meer info staat in het fotoalbum (en in Teams).

De laatste nieuwsmail van het schooljaar is uit. U leest de editie van juni/juli hier.

» nieuwsarchief
Beekvliet in Beeld
Actueel

Speciaal voor leerlingen van groep 8 biedt Gymnasium Beekvliet vanaf dit schooljaar het Pregymnasium aan. Aanmelding verloopt via de docent van de basisschool. Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier.

In plaats van een informatieavond op school worden de presentaties van o.a. de afdelingsleider dit jaar online aangeboden, toegelicht in een video. Deze filmpjes zijn te vinden onder in de informatie van de jaarlaag:

Ga direct naar: klas 1 - klas 2 - klas 3

Zit je in groep 8 en wil je een keertje komen kijken op Beekvliet? Meld je dan aan voor de Beekvliet Experience. Op woensdagmiddag van 14:30 tot 16:45 u. volg je dan een aantal proeflessen van het Gymnasium.


Beekvliet staat voor...
Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.