Agenda
Klas 6: Informatie-avond
Start Date/Time:
dinsdag 21 september 2021
Category:
Klas 6
Description:
Enter event description
Nieuws

Aansluitend aan de laatste proefwerken heeft klas 1 op woensdagmiddag 14 juli nog een heel sportieve en leuke afsluiting gehad van het schooljaar. Met veel plezier en enthousiasme werd er gebasketbald, gesoftbald en gevoetbald, erg mooi om te zien. Klas 1B werd uiteindelijk sportklas van het jaar. 

Lees verder
Woensdagavond vond de prijsuitreiking plaats van de nationale finale van de scheikundeolympiade. Beekvliet was al zeer goed vertegenwoordigd in de landelijke finale, met maar liefst twee deelnemers bij de beste 20 van het land, uit een oorspronkelijk deelnemersbestand van ruim 2000 leerlingen aan de eerste ronde: Linda Beekmans uit klas 6 en Bas Krikke uit klas 5. Beide zijn zelfs in de top 10 geëindigd!
Lees verder

Vanwege de 1,5-metermaatregel en de bouwwerkzaamheden is ervoor gekozen om het CE af te nemen op een externe locatie. We zijn tijdens het eerste en tweede tijdvak welkom in sporthal Theereheide aan de Eikenlaan in Sint-Michielsgestel. Het eindexamen wordt niet alleen door de docenten van Beekvliet, maar ook door oud-collega's, oud-leerlingen en andere vrijwilligers gesurveilleerd. 

Lees verder
Inmiddels hebben de eerste twee rondes van de olympiades plaatsgevonden en we kunnen niet anders zeggen dan dat er geweldig is gepresteerd door onze leerlingen; voor zowel natuurkunde, scheikunde, aardrijkskunde, informatica als de IJSO hebben leerlingen zich als finalist geplaatst. De nationale finales zijn voor vrijwel alle olympiades begin juni, met de beste 15 à 20 deelnemers van het land.
Lees verder
» nieuwsarchief
Beekvliet in Beeld

 

 

Actueel

Door corona hebben we de afgelopen twee jaren geen toneelproductie op de planken kunnen brengen, maar dit jaar moet het lukken! Onze regisseurs Sofie van der Vleuten en Willem Schouten hebben ontzettend veel zin om weer met een groep enthousiaste spelers een mooie voorstelling te maken. Die groep bestaat in de regel uit zo'n twintig tot dertig leerlingen uit klas 2 t/m 5. De repetities zijn elke dinsdagavond van 19.00 tot 21.30 uur op school. Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan op voor de audities op 12 en 19 oktober. 

Lees verder
Op donderdag 30 september organiseert de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) van 19.30 uur tot ca. 20.15 uur een webinar (interactieve online voorlichting) over studiefinanciering, het leenstelsel, kosten van studeren etc. voor leerlingen van klas 5 en 6. Vooraf aanmelden op www.duo.nl/webinar is noodzakelijk. Lees verder

Op dinsdag 21 september vond de voorlichtingsavond over de Rome- en Griekenlandreis voor de huidige klas 6 plaats, welke gaat plaatsvinden in oktober a.s. De presentaties van dhr. Essens (Rome) en dhr. vd Tempel (Griekenland) zijn terug te vinden op de pagina over de klassieke reizen.

Beekvliet staat voor...
Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.