Nieuws

Zaterdag 25 november heeft team 'Beekvliet stroomt', bestaande uit acht verbreders uit klas 2 en 3, een prijs gewonnen bij de regiofinale van de First Lego League (FLL) in Tilburg: de projectinnovatieprijs! Hierbij feliciteren we het team en hun toegewijde coach, mevrouw Peperkamp van harte!

Lees verder

In verband met de rapportvergaderingen is er van 28 november tot en met 5 december 40-minutenrooster. De lestijden vindt u hier.

De nieuwsmail van november is uit. U leest hem hier.

Kun je schaken en zou je graag een keer aan een schaaktoernooi mee willen doen? Geef je dan in een team op voor het schaaktoernooi van Stichting Het Zelfstandig Gymnasium! Het toernooi bestaat uit verschillende afvalrondes en uiteindelijk een finale. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar leerlingenraadbeekvliet@gmail.com; meer informatie over het toernooi en de inschrijving kun je vinden in de mail die de leerlingenraad naar je magisteraccount heeft gestuurd.

Na een fantastische eerste editie organiseert Beekvliet ook dit jaar een eindexamengala voor de leerlingen van klas 6, en ook dit jaar hebben de zesdeklassers de mogelijkheid om zich voor te bereiden op de dansvloer! Dhr. Guerrero en oud-leerling Laurien Broeders zullen vanaf januari op donderdagmiddag in de gymzaal tijdens het 8e en 9e lesuur weer klaarstaan om de eindexamenkandidaten klaar te stomen voor de quickstep, chacha, tango, Engels wals en andere stijldansen. De danslessen zijn individueel toegankelijk maar uiteraard kunnen leerlingen zich ook als dansstel inschrijven. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar r.guerrero@gymnasiumbeekvliet.nl of een aanmeldingsbericht achter te laten in het postvak van dhr. Guerrero. Aanmelden graag voor 17 november.

» nieuwsarchief
Agenda
Ouderspreekuur (middag)
Start Date/Time:
maandag 18 december 2017
End Date/Time:
maandag 18 december 2017
Description:
Actueel

Iedereen is op de Open Dag van harte welkom om onze school en alles wat wij te bieden hebben, te ontdekken. De Open Dag vindt dit schooljaar plaats op zondag 28 januari 2018 van 13.00 tot 16.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Op woensdagmiddagen 21 en 28 februari organiseren we snuffelmiddagen voor leerlingen uit groep 7/8 die op Beekvliet sfeer willen komen proeven. Leerlingen die willen deelnemen aan de snuffelmiddagen kunnen zich vanaf nu aanmelden! Meer informatie vindt u hier

Naar aanleiding van het rapport kunt u als ouder/verzorger via Magister intekenen voor het ouderspreekuur. Via Magister krijgt u nader bericht over de procedure; daarin staat ook vanaf wanneer u kunt intekenen. U heeft voor het intekenen uw Magister-account nodig. Bent u uw wachtwoord kwijt, of heeft u hulp nodig bij het intekenen, klik dan hier.

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.