Nieuws

Linda Beekmans uit klas 4 is zaterdag 6 oktober EUROPEES KAMPIOEN TAEKWON-DO geworden! We feliciteren haar van harte met haar titel!

Lees verder

De nieuwsmail van oktober is uit. U leest hem hier.
Helaas is er een fout ingeslopen: bij de winnaars van de tweede prijs bij het project Eetculturen stonden de verkeerde namen. Theun, Per, Noah en Cas uit 2D hadden als echte koks de heerlijke Oostenrijkse gerechten gemaakt, en hen zetten we hierbij alsnog in het zonnetje! 

We hebben een nieuw dyslexieprotocol. U vindt dit protocol onder de downloads.

Het Programma voor Toetsing en Afsluiting voor 2018-2019 staat vanaf nu als download op de site. 

» nieuwsarchief
Agenda
Uitreiken rapporten klas 3
Start Date/Time:
maandag 11 december 2017
End Date/Time:
maandag 11 december 2017
Description:
Actueel

Op 13 november 2018 organiseren we een informatieavond voor ouders van leerlingen uit groep 7/8. Meer informatie en het aanmeldformulier vindt u hier.

Aan het begin van het schooljaar organiseren we ouderinformatieavonden. Op de webpagina van de jaarlaag van uw kind kunt u terugvinden wanneer deze avond wordt gehouden. Daar plaatsen we na afloop ook alle presentaties, voor zover die door de diverse sprekers beschikbaar worden gesteld. 

Bij de diploma-uitreiking en het gala van klas 6 zijn veel foto's gemaakt. Deze hebben we - om de site niet te veel te belasten - in klein formaat op de website geplaatst. Wilt u de foto's in het originele formaat (geschikt voor afdrukken in een fotoboek) nabestellen, dan kan dat kosteloos. Kijk in beide foto-albums voor de bestelprocedure. Wacht niet te lang: bestellen kan tot en met de herfstvakantie!

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 


 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.