Nieuws
Op donderdag 4 oktober organiseert de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) van 19.30 uur tot ca. 20.15 uur een webinar (interactieve voorlichting vanachter de computer) over studiefinanciering, het leenstelsel, kosten van studeren etc. De voorlichting is bedoeld voor ouders en leerlingen van klas 6. Vooraf aanmelden is noodzakelijk op https://duo.nl/webinar. Via Magister hebben de leerlingen en ouders van klas 6 meer informatie gekregen over de precieze inhoud van het webinar. Het webinar is in de plaats gekomen van voorlichting door DUO op school zelf; vandaar dat onze decanen het van harte aan u aanbevelen.

Op vrijdag 5 oktober zal de aula weer gevuld zijn met de heerlijkste geuren: klas 2 serveert dan vanaf 19.00 uur weer de lekkerste gerechten van eetculturen uit de hele wereld. U komt toch ook proeven? Een volledige maaltijd vooraf is ten sterkste af te raden! De beste kraam wint een prijs, en u mag stemmen!

Komende week hervatten we beide Erasmus+-projecten: delegaties van onze drie partnerscholen uit Edinburgh (Schotland), Huskvarna (Zweden) en Schwanewede (Duitsland) zijn in het kader van het project Reducing Barriers to learning and promoting inclusion and motivation through peer support de hele week onze gast. Tegelijkertijd vertrekt een delegatie van Beekvliet naar Laufen (Duitsland), om samen met scholen uit Fiñana (spanje), Søborg (Denemarken), Poitiers (Frankrijk) en Valdobbadiene (Italië) deel te nemen aan het project Living and learning between books and bites. Beide projecten worden volledig gefinancierd met subsidies vanuit de Europese Unie. Meer informatie vindt u hier.

» nieuwsarchief
Agenda
Kangoeroewedstrijd
Start Date/Time:
donderdag 15 maart 2018
End Date/Time:
donderdag 15 maart 2018
Description:
Actueel
Zit je in klas 2, 3, 4 of 5 en wil je meedoen met de toneelvoorstelling van dit schooljaar? 
Je kunt je opgeven als speler, muzikant (zang of instrument) of decorbouwer.
De audities voor spel vinden plaats op:
2 oktober 19.00 - 21.30 uur (ronde 1 - improvisatie)
9 oktober 19.00 - 21.30 uur (ronde 2 - tekst)

Aan het begin van het schooljaar organiseren we ouderinformatieavonden. Op de webpagina van de jaarlaag van uw kind kunt u terugvinden wanneer deze avond wordt gehouden. Daar plaatsen we na afloop ook alle presentaties, voor zover die door de diverse sprekers beschikbaar worden gesteld. 

Bij de diploma-uitreiking en het gala van klas 6 zijn veel foto's gemaakt. Deze hebben we - om de site niet te veel te belasten - in klein formaat op de website geplaatst. Wilt u de foto's in het originele formaat (geschikt voor afdrukken in een fotoboek) nabestellen, dan kan dat kosteloos. Kijk in beide foto-albums voor de bestelprocedure. Wacht niet te lang: bestellen kan tot en met de herfstvakantie!

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 


 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.