Agenda
Muziekavond
Start Date/Time:
donderdag 22 maart 2018
End Date/Time:
donderdag 22 maart 2018
Description:
Nieuws

Het profielwerkstuk (pws) met de titel D.A.R.W.I.N. van Luuk Crooijmans en Dik van Genugten is in de categorie informatica één van de kanshebbers op de prestigieuze Van Melsenprijs van de Radboud Universiteit Nijmegen. Dik en Luuk hebben voor hun pws een computerprogramma geschreven waarin zelflerende wezens zich ontwikkelen. Donderdag 29 maart is de prijsuitreiking. We duimen voor beide heren!

Donderdag 22 maart organiseert Beekvliet de jaarlijkse muziekavond Onwijs! Een keur aan artiesten, van brugklassers tot eindexamenkandidaten, treedt voor u op. Kom kijken en luisteren naar Beekvliets muzikale talenten! We starten om 19.30 uur in de aula. Kaartjes kosten 3 euro.

In week 11 zijn de leerlingen van klas 5 op uitweek: ze gaan naar Berlijn, Londen, Krakow of op uitwisseling naar Derby. Omdat er natuurlijk ook de nodige docenten meegaan om onze leerlingen op hun reis te begeleiden zijn er de komende week behoorlijk wat roosterwijzigingen. Kijk daarom goed in magister.

» nieuwsarchief
Actueel

Het brugklastoneel speelt dit jaar het stuk Icarus, over een jongen die dacht dat hij kon vliegen. Maar kon hij dat ook echt? Dat kun je zien op 12 april om 19.30 uur in Den Durpsherd in Berlicum. Kaartjes à € 3,50 kun je vanaf NU reserveren via deze pagina. Van elk kaartje komt € 1,- ten goede aan ons goede doel, Edukans.

Op donderdag 29 maart 2018 organiseert Gymnasium Beekvliet voor docenten, postdoconderzoekers en academici het symposium 'Vormgeving moderne vaardigheden en wetenschapsoriëntatie in het voortgezet wetenschappelijk onderwijs'. Voor meer informatie en het inschrijfformulier klik hier.

We zitten in de laatste fase van periode 2: na de proefwerkweek en de rapportvergaderingen krijgen de leerlingen hun rapport mee naar huis. Naar aanleiding van het rapport kunt u als ouder/verzorger via Magister intekenen voor het ouderspreekuur van 9 en 10 april. Via Magister krijgt u t.z.t. nader bericht over de procedure; daarin staat ook vanaf wanneer u kunt intekenen (vóór die tijd hoeft u niets te doen). U heeft voor het intekenen uw Magister-account nodig. Bent u uw wachtwoord kwijt, of heeft u hulp nodig bij het intekenen, klik dan hier.

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer
 

 

 
* Waar op de website met “hij” wordt verwezen naar de leerling in het algemeen, wordt uiteraard “hij/zij” bedoeld.