ALLE KANDIDATEN GESLAAGD VOOR CAMBRIDGE PROFICIENCY EN ADVANCED!
Bericht geplaatst op: 12-7-2019

Wauw! Al onze 39 kandidaten van het Cambridge Proficiency-examen (ERK C2) zijn geslaagd! Nooit eerder waren alle deelnemers zo succesvol en bovendien zijn de hoge scores die gehaald zijn ongekend. En ook alle 56 kandidaten die deelnamen aan het Advanced-examen (ERK C1) zijn geslaagd!

Proficiency is het hoogst haalbare niveau van de prestigieuze Cambridge-examens, dat vergelijkbaar is met het niveau van native speakers. Een paar leerlingen wisten zelfs een A te scoren, de hoogste score mogelijk. Daarmee hebben ze laten zien dat ze echte uitblinkers zijn.

De vierdeklassers die deelnamen aan het advanced-examen hebben laten zien dat ze Engels beheersen op C1-niveau. Ook zij haalden hoge scores voor hun examens!

We zijn ontzettend trots op de uitmuntende prestaties van zowel onze leerlingen als van onze docenten! Well done, all of you! Congratulations to you all!