WEBINAR DUO OP 1 OKTOBER
Bericht geplaatst op: 23-9-2020

Op donderdag 1 oktober organiseert de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) van 19.30 uur tot ca. 20.15 uur een webinar (interactieve voorlichting vanachter de computer) over studiefinanciering, het leenstelsel, kosten van studeren etc. De voorlichting is bedoeld voor ouders en leerlingen van klas 6, maar wellicht zijn er ook ouders van leerlingen van klas 5 die dit al graag willen weten. Vooraf aanmelden is noodzakelijk via deze link. Via Magister hebben de leerlingen en ouders van klas 6 meer informatie gekregen over de precieze inhoud van het webinar. Het webinar is enkele jaren geleden in de plaats gekomen van voorlichting door DUO op school zelf; vandaar dat wij het van harte aan u aanbevelen.