Leerlingenraad
De leerlingenraad is de raad op Gymnasium Beekvliet die de mening van de leerlingen zo goed mogelijk probeert aan te kaarten bij het schoolbestuur, maar natuurlijk ook leuke activiteiten organiseert. Enkele voorbeelden zijn de bekende schoolfeesten en muziekavonden, die de raad met verschillende commissies organiseert. De leerlingenraad heeft een eigen facebookpagina, waarop meer informatie te vinden is.

Onze leerlingenraad bestaat uit leerlingen uit bijna alle jaarlagen, maar zij kunnen het niet alleen. De raad heeft jullie Beekvlieters nodig! Wat willen jullie? Wat missen jullie? Heb je dus leuke ideeën of loop je tegen dingen aan die op school niet goed geregeld zijn, meld het aan een van de onderstaande leden! Stuur een e-mail, geef je mening op de betreffende facebookpagina of spreek iemand van de leerlingenraad aan op school!

De samenstelling voor 2017-2018 is als volgt:

Klas 2
Tim Gielen

Klas 3
Emma Anderson
Babette van den Broek

Klas 4
Nienke van Son

Klas 5
Teye Aukes
Jesper Kapteijns (voorzitter)
Tim van der Velden (penningmeester)

Klas 6
Paulette Buiting
Emmy Fonteijne*
Klaas Gosens
Koen Stassen
Joost Wijffels (secretaris)

* De twee leerlingen die lid zijn van de medezeggenschapsraad vertegenwoordigen de leerlingen bij vergaderingen waarbij naast het schoolbestuur ook ouders aanwezig zijn. De twee afgevaardigde leerlingen communiceren de standpunten van de leerlingenraad naar de MR, en andersom.

 

Link

Klik hier om naar de facebookpagina van de leerlingenraad te gaan, die overigens niet onder verantwoordelijkheid van de school valt.

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer