Nieuwsarchief

De proefwerkweek is van start gegaan. Het rooster en de proefwerktijden kunt u hier bekijken op deze pagina.

Voor de leerlingen van de onderbouw organiseren we een Christmas Party op donderdag 19 december! Haal die foute kersttruien maar vast uit de kast!

Lees verder
Aanstaande maandag 2 december zal i.v.m. de voorbereidingen voor het plaatsen van de zonnepanelen de hele dag geen stroom zijn op Beekvliet. Dit betekent dat er die dag geen les gegeven kan worden.

75 jaar geleden werden Schijndel en Wijbosch bevrijd door met name Schotse en Engelse soldaten. Tegelijkertijd vond tegelijkertijd op Beekvliet de “thuisweek” van het uitwisselingsprogramma met Trinity Academy in Edinburgh (Schotland) plaats. De leerlingen werden spontaan uitgenodigd om deel te nemen aan de herdenkingsactiviteiten in Meierijstad.

Lees verder

De nieuwsmail van oktober is uit. U leest hem hier.

Op zaterdag 5 oktober vond op Beekvliet het start-up evenement van de robotwedstrijd First Tech Challenge plaats. Al met al was het een zeer geslaagde dag!

Lees verder

Het Programma van Toetsing en Afsluiting (PTA) hebben we vandaag gepubliceerd en is te downloaden vanaf deze pagina. We adviseren alle bovenbouwleerlingen en hun ouders deze documenten met de examenregelingen goed door te nemen. 

Op donderdag 26 september organiseert de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) van 19.30 uur tot ca. 20.15 uur een webinar (= interactieve voorlichting vanachter de computer) over studiefinanciering, het leenstelsel, kosten van studeren etc. Vooraf aanmelden is noodzakelijk om de webinar te volgen.

Lees verder

De eerste digitale nieuwsbrief van het schooljaar is uit. U leest onze nieuwsmail hier.

Ook dit jaar zullen voor leerlingen van klas 4, 5 en 6 stijldanslessen worden aangeboden, onder meer ter voorbereiding op het eindexamengala. 
Lees verder

Het Toneel en het Brugklastoneel kent een lange traditie op Beekvliet. Elk jaar melden zich veel leerlingen als acteur, muzikant of decorbouwer. Je kunt je nu opgeven voor de audities! Kijk op deze pagina voor meer informatie. Let op: de Toneelgroep (klas 2 t/m 5) heeft dit schooljaar andere repetitietijden!

De schoolleiding heeft in verband met de warmte besloten dat we dinsdag 27 en woensdag 28 augustus het 40-minutenrooster hanteren. De lestijden die bij dit 40-minutenrooster horen, vindt u hier. We adviseren de leerlingen gedurende de dag voldoende water te drinken (neem een waterflesje mee) en tijdens het fietsen hun hoofd te beschermen met bijvoorbeeld een petje.

In de tweede schoolweek gaan de brugklassers op kamp. Op maandag en dinsdag is de beurt aan klas 1A en 1C, op woensdag en donderdag aan klas 1B en 1D. Praktische informatie zoals breng- en ophaaltijden, adres van de accommodatie en het kampboekje vindt u op deze pagina. In verband met de voorspelde weersverwachting (31 graden met veel zon) adviseren wij u de leerlingen zonnebrandcrème en een petje mee te geven.

Oorlog in Woorden is een nieuw samenwerkingsproject voor klas 6 tussen Duits, Engels, Frans, geschiedenis en Nederlands over de Eerste Wereldoorlog. Het project bestaat enerzijds uit een themadag op school (woensdag 2 oktober) en anderzijds uit een tweedaagse excursie (donderdag 3 en vrijdag 4 oktober) naar Ieper (B). 

Lees verder

Wauw! Al onze 39 kandidaten van het Cambridge Proficiency-examen (ERK C2) zijn geslaagd! Nooit eerder waren alle deelnemers zo succesvol en bovendien zijn de hoge scores die gehaald zijn ongekend. En ook alle 56 kandidaten die deelnamen aan het Advanced-examen (ERK C1) slaagden met hoge scores! Well done, all of you!

Lees verder
Pagina 1 van 34Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   
Beekvliet in de media

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer