Nieuwsarchief

Op donderdag 28 januari van 19.30 uur tot 21.00 uur organiseren we een online open avond voor ouders en leerlingen. Het zal een interactieve avond worden, waar we net zoals op de kennismakingsavond een zo goed mogelijk beeld van de school geven het mogelijk is om vragen te stellen aan een panel van leerlingen en docenten.

Lees verder

In verband met de leerlingbesprekingen geldt van 3 t/m 9 december 2020 een 40-minutenrooster. Alle lessen duren slechts 40 minuten en het 7e en/of 8 uur vervalt wanneer de docent naar een bespreking moet. Klik hier voor de exacte lestijden.

Lees verder

In juni namen 16 vijfdeklassers deel aan de prestigieuze Cambridge Proficiency examens. Het was lange tijd onzeker geweest of de examens plaats zouden vinden in verband met alle maatregelen omtrent Corona, maar deze kanjers zetten zich maandenlang in om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de vijf uitdagende examenonderdelen. Trots zijn we dan ook om hen te kunnen feliciteren met hun succes. Ze zijn allemaal geslaagd met prachtige resultaten. Proficiat!

Tijdens de diploma-uitreikingen heeft onze huisfotograaf Jan van den Berge foto’s gemaakt. Deze foto’s staan in klein formaat in ons fotoalbum. De examenleerlingen kunnen tot 1 november de foto’s in het originele formaat (geschikt om af te drukken) kosteloos nabestellen. Meer info staat in het fotoalbum (en in Teams).

De laatste nieuwsmail van het schooljaar is uit. U leest de editie van juni/juli hier.

Sterre, Lina en Frode uit klas 3 organiseren op vrijdag 3 juli om 19.30 uur een online bingo voor Artsen zonder Grenzen. Doe ook mee!

Lees verder
De mediatheek is de komende tijd elke schooldag open van 11.00 tot 15.00 uur. Alle boeken die in de Corona-tijd konden worden terug gebracht zijn verlengd tot 18 juni. 
Lees verder

Vanaf dinsdag 2 juni gaat de school weer open. We zien er met zijn allen naar uit, want we missen de echte interactie met onze leerlingen. WE HETEN ALLE LEERLINGEN VAN HARTE WELKOM! WE HEBBEN JULLIE GEMIST! In de brief van 28 mei j.l., die we via Magister hebben verstuurd, staat alle informatie. We vragen iedereen met klem deze brief te lezen, omdat daar ook de veiligheidsmaatregelen in staan.

Lees verder

Wellicht zijn er vanaf 1 juli bijeenkomsten vanaf 100 personen mogelijk; daarom verzetten we de diploma-uitreikingen naar 1 en 2 juli.

Lees verder

Op dinsdag 2 juni organiseert de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) uur een webinar (interactieve voorlichting vanachter de computer) over de praktische zaken rondom studiefinanciering.

Lees verder
Helaas kan de reünie van 26 september a.s. die we wilden organiseren vanwege het 205-jarige bestaan van onze school niet doorgaan. We verplaatsen de reünie naar een nog nader te bepalen datum in 2021.
Lees verder
In de afgelopen jaren werd er vaak en veelvuldig over digitaal onderwijs gesproken, maar door het coronavirus wordt dit plotseling bittere noodzaak in plaats van een weloverwogen keuze. De gezondheid staat voorop, dus geen lessen op gymnasium Beekvliet. Maar het onderwijs gaat door. Hoe dan? 
Lees verder

Tot 6 april vindt er op school geen regulier onderwijs plaats. Alle leerlingen en hun ouders hebben bericht gehad over het onderwijs op afstand dat vanaf woensdag gaat plaatsvinden. Meer informatie over het coronavirus en het onderwijs vindt u op de website van de rijksoverheid van deze link.

Lees verder

Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het Coronavirus en de adviezen van het RIVM hebben wij besloten om de thema-avond 'Good, better, best' van vanavond te annuleren. Zodra er een nieuwe datum is vastgesteld krijgt u hierover bericht.

Lees verder

Naar aanleiding van het coronavirus in Nederland adviseert het RIVM aan scholen het volgende: "Alle inwoners van Noord-Brabant met een verkoudheid, die hoesten of koorts hebben, moeten hun sociale contacten zo veel mogelijk vermijden en dus thuis blijven. Leerlingen en medewerkers die één van deze klachten hebben wordt verzocht niet naar school te komen. Pas als de klachten 24 uur weg zijn, is het wenselijk weer op school te komen. Ook diegenen die contact hebben gehad met een met het coronavirus besmette patiënt moeten thuisblijven."

Lees verder
Pagina 1 van 36Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   
Beekvliet in de media

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer