U bent hier:   Nieuws

BEEKVLIETERS HALEN LANDELIJKE FINALE FIRST TECH CHALLENGE
Bericht geplaatst op: 23-1-2019

De First Tech Challenge is een robotwedstrijd voor middelbare scholieren, waarbij (met name) bovenbouwleerlingen zelf een robot ontwerpen en programmeren; deze robot moet enerzijds zelfstandig en anderzijds via besturing een reeks opdrachten kunnen uitvoeren.

Acht leerlingen uit klas 4 en 5 van Beekvliet, verdeeld over twee teams, hebben zich via deelname aan twee voorrondes in Breda en Veghel geplaatst voor de landelijke finale van de First Tech Challenge die op zaterdag 9 februari zal plaatsvinden in Den Haag: Thijs Balk, Guus Dohmen, Sem de Haan en Huub de Haan (team FTC Units) en Jan van Baast, Puck Majoor, Isa Vogten en Boudijn Wessels (team Panic Attack). De voorbereidingen voor de finale zijn voor beide teams nu in volle gang! We wensen beide teams daarbij ontzettend veel succes!