U bent hier:   Nieuws
  |  Inloggen

Details van het artikel

KERSTACTIE VOOR EDUKANS
Bericht geplaatst op: 3-1-2020


Bij de kerstactie waren er diverse acties voor Edukans. 


Tijdens de lessen werden door Meyntje en Cas uit klas 5, onze speciale ambassadeurs die binnenkort naar Ethiopië afreizen om te zien wat Edukans doet, bingo-kaarten verkocht, waarmee de leerlingen tijdens de viering een heuse kersthitbingo konden spelen. Wie een straatje vol had, zou een fantastische prijs winnen, en wie wilde dat nu niet? Er werden maar liefst 475 bingokaarten verkocht! 

Tijdens de kerstviering werd het kerstverhaal verteld, maar het Beekvliet-orkest had tevens hun première: hulde! En uiteraard werd de bingo gespeeld. Maar de show moest wel even stilgelegd worden, en dat gebeurde door niemand minder dan dhr. Duisters! Opluchting alom toen bleek dat hij - zoals hij dat elke morgen doet - iemand wilde feliciteren met haar verjaardag: onze rector bleek zelf het feestvarken! De hele zaal zong uiteraard Lang zal ze leven! mee (maar dat lied stond niet op de bingokaart!).

Na de kerstviering konden leerlingen een klein stolletje, iets anders zelfgebakken lekkers en chocolademelk krijgen. De opbrengst van die verkoop was uiteraard ook voor Edukans. En er was een heuse fotoshoot georganiseerd: voor een kleine bijdrage konden de leerlingen een foto met pruiken en maffe brillen laten maken. 


Alles bij elkaar hebben we een bedrag van €1180,- voor Edukans opgehaald!Terug