Nieuwsarchief

Sterre, Lina en Frode uit klas 3 organiseren op vrijdag 3 juli om 19.30 uur een online bingo voor Artsen zonder Grenzen. Doe ook mee!

Lees verder
De mediatheek is de komende tijd elke schooldag open van 11.00 tot 15.00 uur. Alle boeken die in de Corona-tijd konden worden terug gebracht zijn verlengd tot 18 juni. 
Lees verder

Vanaf dinsdag 2 juni gaat de school weer open. We zien er met zijn allen naar uit, want we missen de echte interactie met onze leerlingen. WE HETEN ALLE LEERLINGEN VAN HARTE WELKOM! WE HEBBEN JULLIE GEMIST! In de brief van 28 mei j.l., die we via Magister hebben verstuurd, staat alle informatie. We vragen iedereen met klem deze brief te lezen, omdat daar ook de veiligheidsmaatregelen in staan.

Lees verder

Wellicht zijn er vanaf 1 juli bijeenkomsten vanaf 100 personen mogelijk; daarom verzetten we de diploma-uitreikingen naar 1 en 2 juli.

Lees verder

Op dinsdag 2 juni organiseert de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) uur een webinar (interactieve voorlichting vanachter de computer) over de praktische zaken rondom studiefinanciering.

Lees verder
Helaas kan de reünie van 26 september a.s. die we wilden organiseren vanwege het 205-jarige bestaan van onze school niet doorgaan. We verplaatsen de reünie naar een nog nader te bepalen datum in 2021.
Lees verder
In de afgelopen jaren werd er vaak en veelvuldig over digitaal onderwijs gesproken, maar door het coronavirus wordt dit plotseling bittere noodzaak in plaats van een weloverwogen keuze. De gezondheid staat voorop, dus geen lessen op gymnasium Beekvliet. Maar het onderwijs gaat door. Hoe dan? 
Lees verder

Tot 6 april vindt er op school geen regulier onderwijs plaats. Alle leerlingen en hun ouders hebben bericht gehad over het onderwijs op afstand dat vanaf woensdag gaat plaatsvinden. Meer informatie over het coronavirus en het onderwijs vindt u op de website van de rijksoverheid van deze link.

Lees verder

Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het Coronavirus en de adviezen van het RIVM hebben wij besloten om de thema-avond 'Good, better, best' van vanavond te annuleren. Zodra er een nieuwe datum is vastgesteld krijgt u hierover bericht.

Lees verder

Naar aanleiding van het coronavirus in Nederland adviseert het RIVM aan scholen het volgende: "Alle inwoners van Noord-Brabant met een verkoudheid, die hoesten of koorts hebben, moeten hun sociale contacten zo veel mogelijk vermijden en dus thuis blijven. Leerlingen en medewerkers die één van deze klachten hebben wordt verzocht niet naar school te komen. Pas als de klachten 24 uur weg zijn, is het wenselijk weer op school te komen. Ook diegenen die contact hebben gehad met een met het coronavirus besmette patiënt moeten thuisblijven."

Lees verder

Op dinsdag 5 maart vond de informatieavond voor de internationale reizen van klas 5 plaats. Gezien de recente ontwikkelingen rond het corona-virus werd aandacht besteed aan de mogelijke scenario's en de vervolgstappen die door Beekvliet genomen zullen worden.

Jorrit en Bart uit klas 6 organiseerden vandaag een studium generale voor klas 5 en 6 met de titel Hellup, ik heb talent! Sprekers waren niemand minder dan Benno Diederiks en Hans van Breukelen. Zij bespraken hoe mentale weerbaarheid kan helpen bij het overwinnen van tegenslagen.

Op maandag 20 januari 2020 kregen we te horen dat Beekvliet zich ook de komende drie jaar een excellente school mag noemen! We zijn uiteraard hartstikke trots! Lees het juryrapport! 

Lees verder

In het najaar van 2020 vindt de volgende Beekvliet-reünie plaats. Voor de organisatie ervan is het bestuur van onze reünistenvereniging NMI op zoek naar vrijwilligers (oud-leerlingen of (oud-)medewerkers) die het leuk vinden om mee te helpen. Op zaterdag 1 februari houdt het bestuur van NMI een kick-offbijeenkomst op Beekvliet, waarvoor ze alle vrijwilligers uitnodigen. Heb je zin om te helpen bij de organisatie?

Lees verder

Zaterdag 11 januari heeft team Beekvliet bij de First Lego League de projectprijs gewonnen!

Lees verder
Pagina 2 van 37Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Beekvliet in de media

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer