Nieuwsarchief

De lestijden van het 40-minutenrooster zijn iets gewijzigd: vanaf nu volgt na het 5e uur de grote pauze, net zoals bij het gewone rooster. De aangepaste lestijden vindt u hier

De Amerikaanse artiest Matt Simons heeft voor zijn nieuwste single Amy's Song veertig mensen gevonden die samen het verhaal vertellen van de Amerikaanse singer-songwriter Amy Kuney. Het lied, wereldwijd uitgebracht op 9 november 2018, vertelt over acceptatie van het mogen zijn wie je bent, en over acceptatie van homosexualiteit anno nu. Onze Freike uit klas 5 is één van de veertig mensen die in de clip het verhaal vertellen. Klik hier voor de indrukwekkende video en lees de verhalen van Amy, Freike en alle deelnemers. Gymnasium Beekvliet staat achter de boodschap van Amy's Song: Freike, we wensen jou en alle castleden veel succes bij het verspreiden van deze belangrijke verhalen!

"Mevrouw, ik was vergeten m'n foto's na te bestellen van het gala en de diploma-uitreiking, en nu zijn ze van de site af. Hoe kan ik alsnog..."
Nou vooruit, omdat het om een bijzonder moment in je leven gaat, strijken we nog een keer over ons hart en plaatsen we de foto's van cohort 2018 terug op de pagina Foto's. Maar eind november verdwijnen beide albums echt definitief van de website. Allerlaatste kans dus om je foto's alsnog bij te bestellen. Daarna is het echt echt echt helaas pindakaas. Echt. 

De nieuwsmail van november is uit. U leest hem hier.

Het rooster van de proefwerkweek in week 46-47 staat online. U vindt dit rooster en de aangepaste lestijden, op deze pagina.

Linda Beekmans uit klas 4 is zaterdag 6 oktober EUROPEES KAMPIOEN TAEKWON-DO geworden! We feliciteren haar van harte met haar titel!

Lees verder

De nieuwsmail van oktober is uit. U leest hem hier.
Helaas is er een fout ingeslopen: bij de winnaars van de tweede prijs bij het project Eetculturen stonden de verkeerde namen. Theun, Per, Noah en Cas uit 2D hadden als echte koks de heerlijke Oostenrijkse gerechten gemaakt, en hen zetten we hierbij alsnog in het zonnetje! 

We hebben een nieuw dyslexieprotocol. U vindt dit protocol onder de downloads.

Het Programma voor Toetsing en Afsluiting voor 2018-2019 staat vanaf nu als download op de site. 

Op donderdag 4 oktober organiseert de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) van 19.30 uur tot ca. 20.15 uur een webinar (interactieve voorlichting vanachter de computer) over studiefinanciering, het leenstelsel, kosten van studeren etc. De voorlichting is bedoeld voor ouders en leerlingen van klas 6. Vooraf aanmelden is noodzakelijk op https://duo.nl/webinar. Via Magister hebben de leerlingen en ouders van klas 6 meer informatie gekregen over de precieze inhoud van het webinar. Het webinar is in de plaats gekomen van voorlichting door DUO op school zelf; vandaar dat onze decanen het van harte aan u aanbevelen.

Op vrijdag 5 oktober zal de aula weer gevuld zijn met de heerlijkste geuren: klas 2 serveert dan vanaf 19.00 uur weer de lekkerste gerechten van eetculturen uit de hele wereld. U komt toch ook proeven? Een volledige maaltijd vooraf is ten sterkste af te raden! De beste kraam wint een prijs, en u mag stemmen!

Komende week hervatten we beide Erasmus+-projecten: delegaties van onze drie partnerscholen uit Edinburgh (Schotland), Huskvarna (Zweden) en Schwanewede (Duitsland) zijn in het kader van het project Reducing Barriers to learning and promoting inclusion and motivation through peer support de hele week onze gast. Tegelijkertijd vertrekt een delegatie van Beekvliet naar Laufen (Duitsland), om samen met scholen uit Fiñana (spanje), Søborg (Denemarken), Poitiers (Frankrijk) en Valdobbadiene (Italië) deel te nemen aan het project Living and learning between books and bites. Beide projecten worden volledig gefinancierd met subsidies vanuit de Europese Unie. Meer informatie vindt u hier.

Ook dit jaar organiseren we op de laatste vrijdag van juni een eindexamengala voor onze zesdeklassers. Om zo goed mogelijk op de dansvloer voor de dag te komen kunnen onze bovenbouwers ook dit schooljaar deelnemen aan een heuse danscursus! De cursus start al op 20 september, dus schrijf je snel in! NB: Ook vijfde- en vierdeklassers kunnen meedoen aan deze cursus!

Lees verder

De nieuwsmail van september is uit. U leest hem hier.

Onze jaarlijkse personeelsdag valt dit schooljaar op donderdag 13 september: dan gaan we met het hele team een dag op stap. De leerlingen zijn die dag vrij. 

Pagina 2 van 32Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   
Beekvliet in de media

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer