Nieuwsarchief

Nagekomen bericht:

Een aantal verbreders uit de tweede en derde klas is naar Amsterdam en Rotterdam geweest. In Amsterdam bezochten zij een expositie over Pixar en in Rotterdam een tentoonstelling over Leonardo Da Vinci.

Lees verder

Op 14 november vindt het eerste studium generale plaats. Spreker is mevr. dr. Anja van der Stolpe van Philips. Zij is met baanbrekend werk bezig op het gebied van de ontwikkeling van chips die kleine weefsels of misschien zelfs organen kunnen gaan nabootsen.

Vrijdag 1 november toonden de tweedeklassers hun culinaire en kunstzinnige kwaliteiten. Dat werd weer smullen! Bekijk het fotoalbum.

Lees verder
Maandag 28 oktober ging een aantal derdeklassers in het kader van hun verbreding naar De Haagse Tribune. Lees hun verslag en bekijk het fotoalbum.
Lees verder

De groepsfoto's van de Rome- en Griekenlandreis staan onder Foto's. Christianne en Marlieke, bedankt voor het doorsturen. Heb je ook nog leuke foto's, stuur ze dan door naar de webmasters!

Zaterdagochtend 26 oktober werd Iris van Oosterhout geïnterviewd bij ZappLive op Nederland3. Ze is ambassadeur van de Stichting Stofwisselkracht en werd geïnterviewd over de film 'Dansen op de Vulkaan', die op haar leven gebaseerd is.
Lees verder
Dinsdag 22-10 verzorgde mevrouw Solange Jacobsen (Mijn Kind Online) voor alle tweede klassen een lezing over Social Media. Er werd volop gediscussieerd!
Lees verder
FC Den Bosch speelt op vrijdag 22 november aanstaande de thuiswedstrijd tegen Jong-Ajax. Voorafgaand aan deze wedstrijd organiseert de Bossche club een schoolvoetbaltoernooi in het stadion. Onze school is hiervoor uitgenodigd en we zijn zeer vereerd dat we met een team mogen deelnemen!
Lees verder

Donderdag 10 oktober zagen de leerlingen van de eerste en tweede klassen muziektheater over de zonen van Zeus.

Lees verder

Op vrijdag 4 oktober was het eerste sporttoernooi voor de eerste en tweede klas: Basketbal!

Lees verder

Afgelopen week waren de excursies naar Rome en Griekenland voor klas5. We kijken terug op twee geslaagde reizen!

Lees verder

De eerste Beekvliet Experience was een groot succes! Bekijk hier de foto's.

Heb jij lef en wil je meedoen aan het brugklastoneel? Geef je dan snel op voor de audities via het inschrijfformulier bij mevr. Van Dijk!

De auditie vindt plaats op 3 oktober om 15.15u in lokaal 31.

Lees verder

Het is bijna zover! Op maandag 30 september komt de schoolfotograaf! Zorg dat je er op je best uitziet: kam je haren, lak je nagels en trek bij voorkeur geen zwarte, lichtblauwe of witte kleding aan.

Vierdeklassers opgelet: i.v.m. Sportfusion worden jullie foto's al genomen op vrijdag 27 september!
4B en 4D om 9.20; 4A en 4C om 9.40. Meld je wel eerst bij je docent van wie je op dat moment les hebt!

Team Glmik, bestaande uit zesdeklassers, heeft vrijdagmiddag 20 september het jaarlijks georganiseerde voetbaltoernooi voor bovenbouw en docenten gewonnen. In een enerverende, beslissende krachtmeting werd tegenstrever FC Bal op ’t dak met 3-1 verslagen.
Lees verder
Pagina 31 van 33Eerste   Vorige   24  25  26  27  28  29  30  [31]  32  33  Volgende   Laatste   
Beekvliet in de media

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer