Nieuwsarchief

Onlangs waren 200 leerlingen en ouders er getuige van dat ons voetbalteam 2e werd bij het eerste FC Den Bosch Schoolcup-toernooi. Beelden van de wedstrijden kun je terugkijken op http://www.fcdenbosch.tv/nl/fans/fanvideos.
 Omdat Beekvliet de meeste supporters had meegenomen naar stadion De Vliert heeft de school een voetbalclinic door FC Den Bosch gewonnen! De clinic zal plaatsvinden in het voorjaar en tegen die tijd volgt er op de site meer nieuws.

Zaterdag 23 november was het weer zover: de dag van de regiofinale van de First Lego League, waar het team van Beekvliet zich al sinds maanden op had voorbereid. Het werd weer een ware happening, met spannende (en succesvolle) robotraces, verschillende gesprekken en een presentatie over het minimaliseren van de gevolgen van een vulkaanuitbarsting. Al met al een prachtige en inspirerende dag, waarbij het duidelijk was met hoeveel plezier en toewijding dit team gewerkt had. Een fantastische ervaring voor iedereen!

Lees verder
Op 15 en 22 november was het weer zover: twee groepen van Project DOEN (Denken Op Eigen Niveau), bestaande uit getalenteerde basisschoolleerlingen uit de regio, bezochten onze school in het kader van hun project Ruimte en Tijd. "En waar denk je dan aan, als je aan de ruimte denkt?" was de eerste vraag van de (wellicht nietsvermoedende) docent. "Supernova's!" reageerde de eerste. "Zwarte gaten!" zei de tweede. Dat beloofde dus spannend te worden!
Lees verder

Op vrijdag 22 november heeft een schoolvoetbalteam van Beekvliet deelgenomen aan de eerste editie van de FC Den Bosch Schoolcup. Op het hoofdveld in stadion De Vliert nam ons team het op tegen teams van het Jeroen Bosch College (JBC) en het Rodenborghcollege. Beekvliet eindigde aangemoedigd door bijna 200 leerlingen en ouders met uitstekend spel op de 2e plaats, achter het JBC.
Het was een zeer geslaagd evenement en we danken FC Den Bosch dan ook hartelijk voor de uitnodiging!

Lees verder
De macht van Taal staat centraal in Julius Caesar, toneelklassieker van niemand minder dan Shakespeare. Het Zuidelijk Toneel (HZT) brengt dit stuk op de planken én organiseert een masterclass toneel voor jongeren tussen de 15 en 19 jaar. Je kunt je voor deze masterclass tot 5 december 2013 opgeven. Bekijk de flyer door hieronder te klikken op Lees verder.
Lees verder

Woensdag 6 november vond voor de tweede keer dit schooljaar The Beekvliet Experience plaats, met Kunst, Drama, Grieks, Wiskunde en Science. Was jij erbij? Bekijk dan hier de foto's!

Wil je meedoen met The Beekvliet Experience? Op 4 december is de derde en voor dit jaar laatste editie, dus zorg dat je erbij bent en schrijf je in op deze pagina

Vrijdagavond 22 november is de jaarlijkse voorlichtingsavond voor leerlingen van klas 4, 5 en 6. Tijdens deze avond zullen oud-leerlingen van Beekvliet informatie geven over hun vervolgop­leiding. Er zijn vier voorlichtingsronden van een half uur, zodat iedereen vier opleidingen kan bezoeken. De eerste ronde begint om 19.30 uur, de laatste eindigt om 21.55 uur. Ook ouders zijn van harte welkom!
Klik hieronder voor de lijst met opleidingen:
http://beekvliet.dedecaan.net/actueel/voorlichtingsavond
Lees verder

Nagekomen bericht:

Een aantal verbreders uit de tweede en derde klas is naar Amsterdam en Rotterdam geweest. In Amsterdam bezochten zij een expositie over Pixar en in Rotterdam een tentoonstelling over Leonardo Da Vinci.

Lees verder

Op 14 november vindt het eerste studium generale plaats. Spreker is mevr. dr. Anja van der Stolpe van Philips. Zij is met baanbrekend werk bezig op het gebied van de ontwikkeling van chips die kleine weefsels of misschien zelfs organen kunnen gaan nabootsen.

Vrijdag 1 november toonden de tweedeklassers hun culinaire en kunstzinnige kwaliteiten. Dat werd weer smullen! Bekijk het fotoalbum.

Lees verder
Maandag 28 oktober ging een aantal derdeklassers in het kader van hun verbreding naar De Haagse Tribune. Lees hun verslag en bekijk het fotoalbum.
Lees verder

De groepsfoto's van de Rome- en Griekenlandreis staan onder Foto's. Christianne en Marlieke, bedankt voor het doorsturen. Heb je ook nog leuke foto's, stuur ze dan door naar de webmasters!

Zaterdagochtend 26 oktober werd Iris van Oosterhout geïnterviewd bij ZappLive op Nederland3. Ze is ambassadeur van de Stichting Stofwisselkracht en werd geïnterviewd over de film 'Dansen op de Vulkaan', die op haar leven gebaseerd is.
Lees verder
Dinsdag 22-10 verzorgde mevrouw Solange Jacobsen (Mijn Kind Online) voor alle tweede klassen een lezing over Social Media. Er werd volop gediscussieerd!
Lees verder
FC Den Bosch speelt op vrijdag 22 november aanstaande de thuiswedstrijd tegen Jong-Ajax. Voorafgaand aan deze wedstrijd organiseert de Bossche club een schoolvoetbaltoernooi in het stadion. Onze school is hiervoor uitgenodigd en we zijn zeer vereerd dat we met een team mogen deelnemen!
Lees verder
Pagina 34 van 36Eerste   Vorige   27  28  29  30  31  32  33  [34]  35  36  Volgende   Laatste   
Beekvliet in de media

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer