Nieuwsarchief

Het Programma van Toetsing en Afsluiting (PTA) hebben we vandaag gepubliceerd en is te downloaden vanaf deze pagina. We adviseren alle bovenbouwleerlingen en hun ouders deze documenten met de examenregelingen goed door te nemen. 

Op donderdag 26 september organiseert de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) van 19.30 uur tot ca. 20.15 uur een webinar (= interactieve voorlichting vanachter de computer) over studiefinanciering, het leenstelsel, kosten van studeren etc. Vooraf aanmelden is noodzakelijk om de webinar te volgen.

Lees verder

De eerste digitale nieuwsbrief van het schooljaar is uit. U leest onze nieuwsmail hier.

Ook dit jaar zullen voor leerlingen van klas 4, 5 en 6 stijldanslessen worden aangeboden, onder meer ter voorbereiding op het eindexamengala. 
Lees verder

Het Toneel en het Brugklastoneel kent een lange traditie op Beekvliet. Elk jaar melden zich veel leerlingen als acteur, muzikant of decorbouwer. Je kunt je nu opgeven voor de audities! Kijk op deze pagina voor meer informatie. Let op: de Toneelgroep (klas 2 t/m 5) heeft dit schooljaar andere repetitietijden!

De schoolleiding heeft in verband met de warmte besloten dat we dinsdag 27 en woensdag 28 augustus het 40-minutenrooster hanteren. De lestijden die bij dit 40-minutenrooster horen, vindt u hier. We adviseren de leerlingen gedurende de dag voldoende water te drinken (neem een waterflesje mee) en tijdens het fietsen hun hoofd te beschermen met bijvoorbeeld een petje.

In de tweede schoolweek gaan de brugklassers op kamp. Op maandag en dinsdag is de beurt aan klas 1A en 1C, op woensdag en donderdag aan klas 1B en 1D. Praktische informatie zoals breng- en ophaaltijden, adres van de accommodatie en het kampboekje vindt u op deze pagina. In verband met de voorspelde weersverwachting (31 graden met veel zon) adviseren wij u de leerlingen zonnebrandcrème en een petje mee te geven.

Oorlog in Woorden is een nieuw samenwerkingsproject voor klas 6 tussen Duits, Engels, Frans, geschiedenis en Nederlands over de Eerste Wereldoorlog. Het project bestaat enerzijds uit een themadag op school (woensdag 2 oktober) en anderzijds uit een tweedaagse excursie (donderdag 3 en vrijdag 4 oktober) naar Ieper (B). 

Lees verder

Wauw! Al onze 39 kandidaten van het Cambridge Proficiency-examen (ERK C2) zijn geslaagd! Nooit eerder waren alle deelnemers zo succesvol en bovendien zijn de hoge scores die gehaald zijn ongekend. En ook alle 56 kandidaten die deelnamen aan het Advanced-examen (ERK C1) slaagden met hoge scores! Well done, all of you!

Lees verder

OMO, de vereniging voor middelbaar onderwijs waar Beekvliet onder valt, heeft van Talent naar de Top de Diamant Award toegekend gekregen, een prijs die wordt toegekend aan bedrijven en instellingen die werk maken van diversiteit op de werkvloer.

Lees verder

We wensen alle medewerkers, leerlingen, hun familie en iedereen die zich met Beekvliet verbonden voelt een prettige zomervakantie toe! Rust goed uit, en we zien elkaar weer bij de jaaropening op 20 augustus.

Lees verder

Op 28 juni was het gala! Wat was het een prachtige avond! Drie fotografen hebben namens school foto's gemaakt. We zijn ze aan het verzamelen; zodra ze binnen zijn, plaatsen we ze in ons foto-album in klein formaat. Wil je foto's in origineel formaat (geschikt voor afdrukken in een fotoboek) nabestellen, dan kun je in het album kijken hoe je dat kunt doen. De foto's blijven tot en met de herfstvakantie op de website staan.

De laatste nieuwsmail van dit schooljaar is uit; u leest hem hier.

Op 7 juli kwam ons gemengd badmintonteam op Papendal uit op de badmintonfinaledag van Olympic Moves, de interscolaire sportcompetitie van Nederland. Julia, Derek, Floor en Ruben werden na een spannende finalewedstrijd NEDERLANDS KAMPIOEN! Van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Op 28 mei 2019 organiseerde de ouderraad in samenwerking met de schoolleiding een thema-avond over het puberbrein en de verleidingen waaraan het vandaag de dag wordt blootgesteld. De presentatie van de diverse sprekers kunt u op deze pagina downloaden.

Pagina 4 van 37Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Beekvliet in de media

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer