Nieuwsarchief

Op maandag 20 augustus start het schooljaar weer, maar alleen nog voor onze medewerkers. De leerlingen mogen nog één dag extra genieten van de zomervakantie: we verwachten hen op dinsdag 21 augustus terug op school. Op woensdag 22 augustus starten de lessen volgens het lesrooster om 8.30 uur. 

Lees verder

De proclamatie is voorbij, de rapporten uitgereikt en het ijsbonnetje verzilverd. Ergo: het is VAKANTIE!
Gymnasium Beekvliet wenst alle leerlingen, ouders, personeelsleden en iedereen die zich op een of andere manier betrokken voelt bij onze school een zo goed mogelijke zomer toe! Rust goed uit en tot volgend jaar!

De nieuwsmail van juni is uit, de laatste digitale nieuwsbrief van dit schooljaar. U leest hem hier.

Meer positieve en motiverende ervaringen voor alle leerlingen in de gymles vinden we belangrijk. Daarom onderzochten enkele wetenschappers via welke aanpak docenten de motivatie van leerlingen kunnen bevorderen. Vier brugklassen van Gymnasium Beekvliet hebben dit schooljaar deelgenomen aan een onderzoeksproject in dat kader. 

Lees verder

We feliciteren al onze geslaagden met het behalen van hun gymnasiumdiploma! We wensen alle leerlingen die een herexamen gaan doen heel veel succes! 

Op 12 juni organiseerde de Ouderraad in samenwerking met GGZ en Helder Theater een thema-avond rond Verleidingen en het puberbrein. U kunt de presentatie hier terugvinden.

Op woensdag 6 juni komen de nieuwe leerlingen kennismaken met hun klasgenoten en mentor. Uiteraard krijgen ze ook een rondleiding door de school. Leerlingen die op 6 juni verhinderd zijn, zijn welkom op 13 juni. Het programma op beide middagen duurt van 14.00 uur tot ongeveer 15.45 uur.

Vandaag vierden drie clusters Engels Cambridge met een feestelijk ontbijt dat zij voor hun CFE-examen zijn geslaagd! We feliciteren deze 66 geslaagden van harte!

Lees verder

Op vrijdag 1 juni gaan klas 1 en klas 2 op excursie naar respectievelijk Xanten en Aachen. Aangezien beide excursies gelijktijdig vertrekken en er vele bussen op de Beekvlietstraat zullen staan, verzoeken wij u met klem om in verband met de veiligheid van alle leerlingen uw kind niet met de auto af te zetten aan de schoolpoort. Klik op 'lees verder' voor meer informatie over de excursies. 

Lees verder

In verband met een studiemiddag voor onze medewerkers hanteren we dinsdag 22 mei het 40-minutenrooster. 

Op 10 april j.l. hebben twintig leerlingen uit klas 5 een exclusief bezoek aan de Tweede Kamer gebracht. Deze excursie hadden ze als prijs gewonnen n.a.v. de projectweek eerder dit jaar. 

Lees verder

In het weekend van 14 en 15 april vertrekken de leerlingen van klas 4 naar Rome en Griekenland. Vanuit Rome kunt u via @beekvlietgym op Twitter alle belevenissen volgen. De leerlingen die naar Griekenland gaan, houden tijdens de reis via deze site een dagboek bij:

Lees verder

De nieuwsmail van maart 2018 is uit. U leest hem hier.

Het profielwerkstuk (pws) met de titel D.A.R.W.I.N. van Luuk Crooijmans en Dik van Genuchten was in de categorie informatica één van de kanshebbers op de prestigieuze Van Melsenprijs van de Radboud Universiteit Nijmegen. Dik en Luuk hebben voor hun pws een computerprogramma geschreven waarin zelflerende wezens zich ontwikkelen. Op donderdag 29 maart was de prijsuitreiking. We feliciteren Dik en Luuk met het behalen van de derde plaats bij de publieksprijs!

Lees verder

Donderdag 22 maart organiseert Beekvliet de jaarlijkse muziekavond Onwijs! Een keur aan artiesten, van brugklassers tot eindexamenkandidaten, treedt voor u op. Kom kijken en luisteren naar Beekvliets muzikale talenten! We starten om 19.30 uur in de aula. Kaartjes kosten 3 euro.

Pagina 8 van 37Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Volgende   Laatste   

Beekvliet in de media

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer