Luxemburgkamp

Tijdens het normale schoolleven op Beekvliet gaat het meestal om studeren en kennis verwerven. Gedurende deze werkweek in Luxemburg krijgen de leerlingen de gelegenheid om kennis te maken met andere activiteiten waarbij samenwerking, respect voor elkaar en voor de natuur, avontuur, uitdaging en misschien ook afzien de kernwoorden zijn.


De leerlingen vertrekken op dinsdagochtend in alle vroegte vanaf Beekvliet naar Luxemburg. Na aankomst lopen de vijf groepen naar hun eigen camping om daar de tenten op te zetten. Op woensdag en donderdag lopen de leerlingen naar het tweede en derde kamp. Elke dag hiken de leerlingen met bepakking ongeveer 25 km; na aankomst komen ze 's avonds hun eigen potje. Na het ontbijt op vrijdag worden de tenten weer afgebroken en lopen de leerlingen naar de ophaalplaats. Aan het eind van de middag zijn de leerlingen weer terug op Beekvliet. 


Informatie over de bepakking, de regels van het kamp en de indeling van de tentgroepen staan in het kampboekje dat alle leerlingen krijgen.

Informatie voor het thuisfront:

De verblijfadressen in Luxemburg zijn:
- Camping Walensbongert, Troisvierges
- Camping International, Ouren (B)
- Camping Kohnenhof, Obereisenbach
- Camping Val d'Or, Enscherange


Contactpersoon: dhr. Teulings: j.teulings@gymnasiumbeekvliet.nl


In geval van nood kunt u contact opnemen met: 

Gymnasium Beekvliet: 073-5512213

Indien uw zoon of dochter onverhoopt niet aan deze werkweek kan deelnemen, wit u dan contact opnemen met dhr. Van Mill, afdelingsleider.


Alle leerlingen zijn via school verzekerd. Er is een mogelijkheid tot inzien van de verzekeringspolis. Deze is op school aanwezig.

De leerlingen moeten te allen tijde in het bezit zijn van een paspoort of identiteitsbewijs.


Een bedrag van E15,- als zakgeld is voldoende: het is namelijk de bedoeling dat de leerlingen met de door ons verschafte levensmiddelen toekomen. Wel kunnen zij in het kamp bij de leiding wat te drinken kopen.
Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel
beekvliet@gymnasiumbeekvliet.nl
073-55 12 213© Gymnasium Beekvliet 2013 | Privacy Statement | Disclaimer