Ouderavonden

Voor alle jaarlagen worden ouder- of informatieavonden georganiseerd op school. Tijdens deze avonden ontvangt u informatie van de rector, afdelingsleider, mentor en decaan (vanaf klas 3). Tevens organiseert de ouderraad regelmatig thema-avonden met gastsprekers die aansluiten bij de actualiteit.

U ontvangt de uitnodiging per mail.

Informatie besproken op deze avonden zal op de website gedeeld worden op de pagina van de betreffende jaarlaag (Ouders > Jaarlagen > Klas ...).

In verband met corona zullen sommige ouder- en informatieavonden nog geen doorgang kunnen vinden op school. In plaats daarvan nemen de voorlichters een video op om met u te delen. Zodra u de gelegenheid heeft gehad om deze video te bekijken, zal een vragenuur via Microsoft Teams plaatsvinden voor eventuele onduidelijkheden of aanvullende vragen. Ook hiervan ontvangt u te zijner tijd de informatie.

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel