Sporttoernooi oud-leerlingen 2018
Beekvliets reünistenvereniging Nunc Meminisse Iuvat organiseert samen met de sectie LO van Gymnasium Beekvliet op zaterdag 15 september 2018 een sporttoernooi voor alle oud-leerlingen van Beekvliet. Dat was vier jaar geleden een groot succes, dus we hopen dat wederom veel oud-leerlingen deze gelegenheid te baat nemen om terug te keren op het oude nest en daar de sportieve uitdaging aan te gaan met elkaar. Dus: zoek contact met oude vriend(inn)en en jaargenoten en stel een team samen! Of schrijf je individueel in!

De gegevens op een rij:
* Wanneer? Op zaterdag 15 september, van 11.00 uur tot 17.00 uur
* Waar? Op Beekvliet natuurlijk!
* Welke sporten? Voetbal (op veld, minimaal 6 personen per team), basketbal (op basketbalveld buiten, minimaal 5 personen), volleybal (in zaal, minimaal 4 personen), atletiek op verzoek (op veld).
* Kosten? Het inschrijfgeld bedraagt € 5 per persoon. Koffie, thee, fris en na afloop een drankje zijn tegen betaling te verkrijgen. Neem je eigen lunch mee.
* Na afloop? Barbecue! (Voor wie wil, uiteraard. Kosten: € 12,50 p.p.)

Schrijf je nu in als team of als individu!

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel