Sporttoernooi oud-leerlingen 2018
Beekvliets reünistenvereniging Nunc Meminisse Iuvat organiseert samen met de sectie LO van Gymnasium Beekvliet op zaterdag 15 september 2018 een sporttoernooi voor alle oud-leerlingen van Beekvliet. Dat was vier jaar geleden een groot succes, dus we hopen dat wederom veel oud-leerlingen deze gelegenheid te baat nemen om terug te keren op het oude nest en daar de sportieve uitdaging aan te gaan met elkaar. Dus: zoek contact met oude vriend(inn)en en jaargenoten en stel een team samen! Of schrijf je individueel in!

De gegevens op een rij:
* Wanneer? Op zaterdag 15 september, van 11.00 uur tot 17.00 uur
* Waar? Op Beekvliet natuurlijk!
* Welke sporten? Voetbal (op veld, minimaal 6 personen per team), basketbal (op basketbalveld buiten, minimaal 5 personen), volleybal (in zaal, minimaal 4 personen), atletiek op verzoek (op veld).
* Kosten? Het inschrijfgeld bedraagt € 5 per persoon. Koffie, thee, fris en na afloop een drankje zijn tegen betaling te verkrijgen. Neem je eigen lunch mee.
* Na afloop? Barbecue! (Voor wie wil, uiteraard. Kosten: € 12,50 p.p.)
CONTACT EN AANMELDING

De inschrijving voor het sporttoernooi is gesloten. Wil je nog aansluiten bij een reeds bestaand team, wil je komen kijken, of heb je andere vragen, mail dan naar Patrick van Aarle op reunisten@gymnasiumbeekvliet.nl.

Beekvlietstraat 4, 5271 SM Sint-Michielsgestel
Postbus 31, 5270 AA Sint-Michielsgestel