Actuele mededelingen m.b.t. inloggen:

• tijdens de zomervakantie richten wij Magister opnieuw in voor het komende schooljaar. In deze periode is Magister gesloten voor leerlingen en ouders.

Inloggen - hulp pagina

Hoe kan ik als leerling inloggen?

Log in via het website menu rechts bovenin ('inloggen voor leerlingen'). Op deze pagina vindt je alle informatie en links naar programma's die je nodig hebt.

Hoe kan ik als medewerker inloggen?

Log in via het website menu rechts bovenin ('inloggen voor medewerkers'). Op deze pagina vindt je alle informatie en links naar programma's die je nodig hebt.

Waar vind ik de link naar Magister?

Een link naar de Magister WebApp vindt je in het menu wanneer je bent ingelogd:

Waar vind ik de office 365 apps?

Wanneer je bent ingelogd via de link op de website, klik je links bovenin op de pagina:

Nieuw bij ons op school...?

Allereerst: leuk dat je erbij bent! Je mentor zal je aan het begin van het nieuwe schooljaar login gegevens verstrekken en uitleg geven over het gebruik van onze elektronische leeromgeving.