Online Open Avond

Dinsdag 8 februari 2022 van 19.30 – 21.00 uur.

Op dinsdag 8 februari 2022 van 19.30 – 21.00 uur zet Gymnasium Beekvliet de online deuren open voor leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders. Er wordt informatie gegeven over de brugklas, onze school (in verbouwing), de benodigdheden voor het eerste schooljaar, de klassieke talen en de aanmeldprocedure. Gedurende de avond is er een algemeen vragenpanel met leerlingen uit alle jaarlagen en is het mogelijk om persoonlijke vragen te stellen.

Tijdens de avond is er via de homepagina een speciale pagina beschikbaar met een link naar de Online Open Avond.

Gymnasium Beekvliet
Al ruim 200 jaar biedt Gymnasium Beekvliet onderwijs van een hoog niveau met veel aandacht en begeleiding voor de leerlingen. Beekvliet is een klein, zelfstandig gymnasium, waarin docenten en leerlingen erg betrokken zijn. De belangrijkste waarden zijn: hart voor elkaar, openheid, respect en vertrouwen.

Brede ontwikkeling
Naast de reguliere vakken biedt Beekvliet veel mogelijkheden om je te ontwikkelen op creatief, muzikaal en theatraal vlak. Je krijgt de ruimte om jezelf te leren kennen, je op persoonlijk vlak te ontplooien en om vertrouwen te krijgen in je eigen kunnen. Daar gaan we op Beekvliet voor: vertrouwen in jezelf, dát brengt je ver! Doe bijvoorbeeld mee aan het brugklastoneel, sportactiviteiten, muziekavonden, olympiades, (buitenlandse) excursies, projecten, sporttoernooien, schoolfeesten en veel meer.

Aanmelden en toelating
Je bent welkom op Beekvliet als je van de basisschool het advies 'vwo' hebt gekregen. Heb je 'havo-vwo' gekregen, dan besluit de toelatingscommissie over je aanname. Daarnaast zijn motivatie, doorzettingsvermogen en nieuwsgierigheid belangrijk. Vanaf 10 februari kun je je digitaal aanmelden via
www.gymnasiumbeekvliet.nl

In 2021 leidden Tobias en Wieke je al rond door het gebouw van Beekvliet. Ook gingen zij in gesprek met een aantal docenten en medewerkers van de school.