Schoolbenodigdheden

Schoolboeken

Gymnasium Beekvliet heeft de verstrekking van de leer- en werkboeken ondergebracht bij de firma Iddink. U kunt de boeken bestellen zodra u daarover bent ge├»nformeerd: u krijgt van Iddink een brief thuisgestuurd. U vindt daarin de schoolcode die u kunt gebruiken voor de bestelling. In de loop van augustus worden de boeken thuisbezorgd, mits u bijtijds de boeken bestelt. De uiterste datum vindt u in de eerder genoemde brief.

De school- en werkboeken krijgt u gratis in uw bezit. De school draagt de kosten daarvoor. Wel vraagt de firma Iddink een vergoeding voor de boeken die niet (of beschadigd) ingeleverd worden aan het einde van het schooljaar. Woordenboeken, atlas, rekenmachine, kortom zaken die niet alleen voor de opleiding van uw zoon/dochter gebruikt kunnen worden, maar ook voor andere doelen, zijn niet gratis. Die kunt u bestellen bij Iddink of elders, maar de kosten zijn voor uw rekening.

Sportkleding

Op Beekvliet hebben alle leerlingen dezelfde sportkleding: witte polo met schoollogo, donkerblauwe broek en sportsokken. De leerlingen kunnen op school hun sporttenue kopen. Het is natuurlijk mogelijk om een extra setje aan te schaffen. Verder dienen zij er voor te zorgen dat zij in het bezit zijn van zaalschoenen, voetbal- of kunstgrasschoenen en een handdoek. Alles dient duidelijk voorzien te zijn van de volledige naam van de leerling(e).