Badminton team knap tweede bij Olympic Moves!

Onze badmintonners Charlotte, Stephanie, Fedde en Olivier waren dit jaar goed op dreef bij de Olympic Moves!

Onze badmintonners van Beekvliet begonnen voortvarend bij de  Olympic Moves! Van de eerste ronde tot de finalewedstrijden hebben ze een indrukwekkende reeks overwinningen behaald. Helaas kwamen ze in de laatste wedstrijd hun meerderen tegen, ondanks hun harde werken en inzet. Hoewel ze uiteindelijk tweede zijn geworden, is dit resultaat een geweldige prestatie. De dag was gevuld met spannende wedstrijden en onvergetelijke momenten. 

De Olympic Moves is de grootste landelijke schoolsportcompetitie van Nederland en wordt elk jaar georganiseerd door de Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding (KVLO) in samenwerking met NOC*NSF. Het evenement biedt middelbare scholieren de kans om hun talenten te tonen in verschillende sporten, waaronder badminton, atletiek, voetbal, en meer. Het doel is om jongeren te inspireren en hen te laten ervaren hoe het is om deel uit te maken van een groot sportevenement. Beekvliet doet jaarlijks mee aan de Olympic Moves met een brede selectie aan sporten.

We feliciteren onze badmintonners met hun fantastische prestaties en hun tweede plaats bij de Olympic Moves. Jullie hebben Beekvliet op de kaart gezet en ons allen trots gemaakt. Gefeliciteerd, Charlotte, Stephanie, Fedde en Olivier!