Eindexamengala in de Blaula

Op vrijdagavond vierde de zesde klas een onvergetelijke avond tijdens het allereerste eindexamengala, voor het eerst gehouden in de Blaula van de school. Het evenement, dat georganiseerd werd om de afsluiting van hun middelbare schooltijd te vieren, was een groot succes.

In flitsende en creatieve vervoersmiddelen reden de leerlingen vrijdagavond in parade van het Petrus Dondersplein naar Beekvliet waar de rode loper voor hen was neergelegd. Met hun prachtige galakleding en stralende glimlachen betraden de eindexamenkandidaten vol enthousiasme de Blaula, die speciaal voor deze bijzondere gelegenheid was omgetoverd tot een schitterende feestlocatie. Het eindexamen gala werd geopend met een welkomstwoord van de rector, die hen feliciteerde met het behalen van deze belangrijke mijlpaal. Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld de muziek en het entertainment. Een professionele DJ draaide de nieuwste hits, waardoor de dansvloer al snel gevuld was met feestende leerlingen. 

Het evenement bood de leerlingen de gelegenheid om een laatste keer samen te komen, herinneringen te delen en te genieten van een feestelijke avond voordat ze hun eigen paden zouden gaan bewandelen. Het eindexamen gala zal zonder twijfel worden herinnerd als een hoogtepunt van hun middelbare schooltijd en een onvergetelijke afsluiting van een belangrijk hoofdstuk in hun leven.