Jaarafsluiting op het sportveld

Vandaag was de ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ณ๐˜€๐—น๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด voor klas 1 t/m 5 en wat was het een geweldige dag op het sportveld!

Vandaag was de ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ณ๐˜€๐—น๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด voor klas 1 t/m 5 en wat was het een geweldige dag op het sportveld! Er stonden allerlei leuke activiteiten voor jullie klaar, georganiseerd door ๐—•๐—œ๐—ก๐—ง. Op het sportveld konden jullie genieten van oud-Hollandse spelen zoals reuze Jenga, de toren van Pisa, en vier op een rij. Voor de sportievelingen onder jullie was er ook genoeg te doen. Jullie konden lekker voetballen, frisbeeรซn, archery tag en spikeball. Het was fantastisch om te zien hoe fanatiek jullie waren en hoe goed jullie samenwerkten!

Deze jaarafsluiting stond helemaal in het teken van plezier en gezelligheid. Na de activiteiten was het tijd om jullie rapporten te ontvangen. En alsof dat nog niet genoeg was, kregen jullie ook nog een bon voor de ijskraam! We wensen jullie allemaal een fijne vakantie en we zien jullie graag terug in het nieuwe schooljaar!