Onwijs!!

Dinsdagavond 30 juni was weer een ontzettend succesvolle editie van Onwijs!!

Dinsdagavond 30 juni was weer een ontzettend succesvolle editie van Onwijs!! Het spits werd afgebeten door de zussen Lan en Hana van Heijst op piano en viool. Zij speelden ‘Mia and Sebastian’s Theme’ van Justin Hurwitz. Hierna volgde een prachtig Arabisch lied, gezongen door tweedeklasser Eiman Daoud, haar tweede jaar deelname aan Onwijs. Net voor het einde van het eerste deel van het concert werd het publiek omver geblazen met eigen werk van Sofie Oor en Elise von Morgen, een prachtige chanson die ze samen geschreven hebben en met veel bezieling ten gehore hebben gebracht. 

Nadat het (in grote getalen aanwezige) publiek even heeft kunnen bijkletsen onder het genot van een drankje, is het na de pauze tijd om verder te gaan met deel 2 van het concert. Dit deel wordt afgetrapt door de docentenband, die na 9 jaar eindelijk weer eens de instrumenten onder het stof vandaan haalt! Samen met twee zesdeklassers, Lucas de Geus en Sjors Maurix, maken ze er een feest van wanneer ze ‘Don’t stop me now’ van Queen uitvoeren. Nu het hele concert spectaculair aan elkaar is gepraat door Charlotte van Deurzen, mag ze eindelijk zichzelf aankondigen. Samen met 9 andere zangeressen uit diverse jaarlagen zingen ze prachtig meerstemmig. Met de uitvoering van ‘Price Tag’ laten ze het publiek zien en horen dat het leven niet om geld moet draaien. 
Als kers op de taart zijn er een aantal stukken door zesdeklassers uitgevoerd. Heel speciaal, aangezien ze na de examens nog zijn teruggekomen om te spelen op Onwijs!!. Het was een prachtige avond met nog veel meer mooie acts, we hebben mogen genieten van ontzettend veel muzikaal talent. Bedankt! 

Onwijs!! 2023