Ouderavond 'Onder invloed'

13 juni om 19.30 uur in de Blaula van Beekvliet

In Nederland mag je volgens de wet alcohol drinken als je achttien jaar bent. Toch zijn jongeren gemiddeld 13 jaar oud als ze beginnen met drinken. Experimenteren hoort erbij als je jong bent, maar jongeren drinken soms meer dan ze willen of goed voor ze is. Hoe maak je ‘samen drinken’ minder normaal? En hoe blijf je met jongeren in gesprek over drank en drugs sinds de NIX18-wet?

Op dinsdag 13 juni nodigt de ouderraad van Beekvliet u van harte uit voor de thema-avond ‘Onder Invloed’ over het helpen van je puber bij het aangeven hun eigen grenzen rond drank en drugs. Het acteursteam theatergroep PlayBack houdt ouders op een luchtige wijze een spiegel voor aan de hand van herkenbare en soms humoristische scènes. Een feest der herkenning, maar bovenal een relevante ouderavond gericht op communicatie tussen ouders en hun pubers.

Zet het dus in je agenda: de interactieve avond ‘Onder Invloed' op 13 juni om 19.30 uur in de Blaula van Beekvliet. Er zijn geen kosten aan verbonden. Na afloop is er ruimte om onder het genot van een alcoholvrij drankje met andere ouders verder te praten over dit thema waar iedereen mee te maken heeft.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier om u aan te melden.