Op vrijdagavond 21 juli 2022 namen maar liefst zes personeelsleden afscheid van Beekvliet in verband met hun pensioen: Kees Manders (Lv), Nicole Bolhaar (En), Anke van de Vorst (Ne), Binno Louwerenburg (Na), Edwin Leijten (Wi en roostermaker), Hans van de Steen (facilitair). 

Om vier uur werden zij feestelijk onthaald op Landgoed De Ruwenburg en toegesproken door voormalige secties. Daarna werd een medley over álle pensionado's ten gehore gebracht dat bol stond van de woordspelingen en grapjes voor intimi. Ook de pensionado's mochten zich nog tot hun (toekomstig) oud-collega's en familie richten. Een volwaardige les was er helaas niet meer bij, maar ook in 3 à 5 minuten (of bij sommigen iets meer) konden onze schoolverlaters een mooi woordje houden en ons meenemen in de jaren dat zij op Beekvliet hebben rondgelopen.

Onder het genot van een hapje en drankje keken jong en oud samen terug op de afgelopen jaren van Gymnasium Beekvliet: hoe staat het nu met de verbouwing? Werkt die er nog? Weet je nog toen..? 

We danken Kees, Nicole, Anke, Binno, Edwin en Hans enorm voor hun bijdragen op Beekvliet! Veel plezier met jullie pensioen!

-

 

 

-