Open Dag

Zondag 4 februari 13.00 - 16.00

De open dag is geweest op zondag 4 februari 2024. Leerlingen en ouders uit groep 7 en 8 waren van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij de Open Dag van Gymnasium Beekvliet. Heb je deze dag gemist maar wil je toch eens komen kijken? Neem dan contact op met de afdelingsleider klas 1 (zie blauw kader rechts).

 

Tijdens een Open Dag krijg je een goede indruk van onze school, kan je rondkijken in ons vernieuwde gebouw, vragen te stellen over ons onderwijs aan medewerkers en leerlingen en zijn er allerlei activiteiten waaraan je kunt deelnemen. 

Open dag 4 februari 13.00 - 16.00

 

De Open Dag is van 13.00 uur tot 16.00 uur, inschrijven is niet nodig. 
Locatie: Beekvlietstraat 4, 5271 SM, Sint-Michielsgestel
Parkeren kan op de parkeerplaats van school en in de Beekvlietstraat. 

Sinds enkele jaren organiseert Gymnasium Beekvliet leuke doe-middagen voor leerlingen die in groep 7/8 zitten en erover denken om naar het VWO te gaan: The Beekvliet Experience. Op deze middagen kom je naar onze school om samen met kinderen van allerlei basisscholen uit de regio lessen te volgen. Je kunt dan ervaren en proeven hoe leuk het is op onze school. Je krijgt een echt lesrooster zoals je dat later op Beekvliet ook kunt krijgen. Meer informatie kan je hier vinden. 

We hebben een filmpje gemaakt van de afgelopen Open Dag die je kan bekijken op Instagram, Facebook en Youtube.